«Μόνο για τη Μίλαν θα άφηνα τη Νιούκαστλ»

Ανήκε στην Ίντερ από τα 14 του χρόνια. Μετά την πορεία του στις… μικρές ομάδες των «νερατζούρι» κατάφερε να παίξει και στην πρώτη, με την οποία αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια πρωταθλήματος. Από το 2011, όμως, ο Ντάβιντε Σαντόν υπερασπίζεται τα… χρώματα της Νιούκαστλ, στην οποία αισθάνεται υπέροχα, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη που παραχώρησε στη «Gazzetta dello sport».

«Νιώθω φανταστικά στην Νιούκαστλ. Μου αρέσει ο σύλλογος, το κλίμα στα αποδυτήρια, ακόμα και η πόλη. Νιώθω σαν βασιλιάς εδώ. Αν και όλα έγιναν πολύ γρήγορα, τελικά έγιναν και πολύ καλά», ήταν τα

πρώτα λόγια του Σαντόν.

Στη συνέχεια ο ακραίος αμυντικός αποκάλυψε πως στο Νιούκαστλ βρήκε τον έρωτα της ζωής του. «Εδώ γνώρισα τη Χλόη, με την οποία περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Ήταν μοιραίο να έρθω εδώ. Η ζωή μου όλη έχει αλλάξει και αυτό με κάνει πολύ ευτυχισμένο», υπογράμμισε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Από όσα λέει γίνεται φανερό πως δεν σκέφτεται την επιστροφή του στην Ιταλία. «Εδώ έχω την οικογένειά μου, πλέον. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μένω στην Αγγλία μόνο για αυτό. Σας είπα, είμαι ευτυχισμένος και όλα πηγαίνουν όπως τα ονειρευόμουν. Στην Ιταλία δεν θα επέστρεφα, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του συμβολαίου μου, το 2016», σημείωσε.

Κλείνοντας αποκάλυψε πως υπάρχει μια ομάδα η οποία θα μπορούσε να τον… δελεάσει. «Όλα αυτά που είπα ισχύουν για κάθε ομάδα της Ιταλίας, εκτός της Μίλαν. Είμαι οπαδός της ομάδας, παρά το γεγονός πως έπαιξα μπάλα στην Ίντερ και αν με ζητούσε, θα έκανα το ταξίδι μέχρι την Ιταλία… περπατώντας! Για τη Μίλαν, ετοιμάζω και τώρα τις βαλίτσες μου», τόνισε ο Ντάβιντε Σαντόν.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Μόνο για τη Μίλαν θα άφηνα τη Νιούκαστλ» appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα