"Μόνο ο λαός μπορεί να με διώξει"

Τους στίχους ενός από τα αγαπημένα του τραγούδια («Δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω») θύμισε με τα όσα είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μπροστά στο ορατό πλέον ενδεχόμενο έκπτωσης. «Θα παραμείνω εδώ. Μόνο ο λαός μπορεί να με διώξει» δήλωσε στην ΕΤ 3 ο...
Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης σε αναμονή
της κοινοποίησης (πιθανότατα σήμερα) της απόφασης από τον γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης Θ. Σώκο, η οποία τον θέτει σε αργία μετά την τελεσίδικη καταδίκη του για παράβαση καθήκοντος.

«Θα συνεχίσω να μιλώ. Δεν πρόκειται να ούτε να με φιμώσουν ούτε να με εξοντώσουν πολιτικά» τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Χθες, σε συνέντευξή του στο Ράδιο Γάμμα της Πάτρας, ο κ. Ψωμιάδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, με βαρείς χαρακτηρισμούς και για τον πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγόρησε ότι «πάει με την ίδια συνταγή να εφαρμόσει το νέο φοροεισπρακτικό και φορομπηχτικό μνημόνιο».

Ο μέχρι τώρα Περιφερειάρχης πάντως, αναμένεται να προσφύγει στον υπουργό Εσωτερικών κ. Γ. Ραγκούση για ακύρωση της απόφασης έκπτωσης και σε περίπτωση που η κρίση του είναι αρνητική θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
star
Keywords
Τυχαία Θέματα