Να γεμίσει το «Κλεάνθης Βικελίδης» ελπίζουν στον Άρη

Αυτή την χρονική στιγμή οι κίτρινοι «καίγονται» για περίπου 150.000 ευρώ τα οποία είναι χρήματα που πρέπει να δοθούν άμεσα για διακανονισμούς παικτών που έχουν τελεσίδικο χαρακτήρα.

Οι διοικούντες, σε συνεργασία με τους νομικούς της ομάδας, έχουν καταφέρει να φθάσουν σε προφορικές συμφωνίες με αρκετούς ποδοσφαιριστές και με όσους δεν τα έχουν καταφέρει, αφήνουν να εννοηθεί ότι ο λόγος δεν είναι άλλος από την αδυναμία να προσφέρουν ένα ποσό ως προκαταβολή που θα κάμψει τις όποιες αμφιβολίες έχουν οι ποδοσφαιριστές.

Οι υποθέσεις που επείγουν είναι των Ντίκο, Σανκαρέ, Καστίγιο, Σηφάκη,

Κουλουχέρη, Μενδρινού, Αραβίδη, Γκαρσία και μετά τη νέα αναβολή που εξασφαλίστηκε από το διαιτητικό δικαστήριο (για 9 και 23 Απριλίου), οι διοικούντες ελπίζουν ότι στο διάστημα αυτό θα βρουν τα χρήματα που χρειάζονται για να κλείσουν τα μέτωπα, αφού ακολουθούν κι άλλες υποθέσεις που θα συνιστούν απειλή σε λίγο καιρό, όπως των Καπετάνου, Τόχα, Ρονάλντο, Πρίττα.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Να γεμίσει το «Κλεάνθης Βικελίδης» ελπίζουν στον Άρη appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα