Ναι Άρη, όχι αστυνομίας

Μετά τον Παναθηναϊκό, σειρά παίρνει ο Ολυμπιακός για τον Αρη, ο οποίος θα υποδεχθεί την Δευτέρα (29/10) τους πρωταθλητές στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε μια αναμέτρηση που αμφότερες οι ομάδες θέλουν να διεξαχθεί μπροστά σε οπαδούς και των δύο συλλόγων. Όχι όμως και η αστυνομία...
Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, που έγινε τη Δευτέρα (22/10), ο Ολυμπιακός ζήτησε περίπου 1.000 εισιτήρια
και ο Αρης έκανε αποδεκτό το αίτημα αυτό, για τη θύρα 4, με τη συμφωνία ότι θα βρεθούν και δικοί του οπαδοί στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ωστόσο, η αστυνομία αρνήθηκε και πλέον την απόφαση θα κληθεί να πάρει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Στα αγωνιστικά, με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη – καθώς η αποστολή του Αρη διανυκτέρευσε την Κυριακή (21/10) στην Αθήνα – οι παίκτες πήγαν κατευθείαν στο Νέο Ρύσιο για προπόνηση. Ο Νίκος Πασιαλής και ο Δημήτρης Μπουγιουκλής αποφάσισαν να γίνει σήμερα η αποθεραπεία για όσους έπαιξαν χθες στο ΟΑΚΑ και να μην μείνουν δίχως προπόνηση για δεύτερη μέρα όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό ή ήταν εκτός αποστολής.

Το ρεπό θα υπάρξει την Τρίτη (23/10) και πλέον από την Τετάρτη (24/10) θα αρχίσει κανονικά η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ, ύστερα από αίτημα του Αρη, αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Ρονάλντο Γκιάρο. Αυτή, τελικά, θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να διεκδικεί 300.000 ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα