Νέα αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ

Για πολιτικό τυχοδιωκτισμό κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή τις δηλώσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το πόρισμα της ΕΛΑΣ αναφορικά με τις καταγγελίες βασανισμού των συλληφθέντων στο Βελβεντό.

«Είναι απορίας άξιο πώς ένα κόμμα, που δηλώνει κοινοβουλευτικό, επιμένει να θεωρεί πιο αξιόπιστους τους ισχυρισμούς κατηγορουμένων για ένοπλες ληστείες και τρομοκρατικές ενέργειες, από τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και τα

αποδεικτικά στοιχεία της Αστυνομίας» σημειώνει ο Σίμος Κεδίκογλου.

«Ελπίζουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιληφθεί τις ευθύνες του και να απολογηθεί τουλάχιστον για τον χαρακτηρισμό του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, ως νεοναζί και των αστυνομικών ως βασανιστών» υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός και η απρέπεια έχουν τα όριά τους» καταλήγει ο Σίμος Κεδίκογλου.

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ είπε ότι κρατά «μικρό καλάθι» για το πόρισμα της αστυνομικής έρευνας. Ο
Παναγιώτης Σκουρλέτης σημείωσε πως παρά τη σαφήνεια των αστυνομικών δηλώσεων, «η αλληλεγγύη των σωμάτων ασφάλειας μεταξύ τους είναι επίσης γνωστή» και συνεπώς «οφείλουμε να είμαστε καχύποπτοι και να κρατάμε μικρό καλάθι».

The post Νέα αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα