Ο άντρας που ήθελε να γίνει Barbie

Λένε ότι ο κίνδυνος να εθιστείς στις πλαστικές επεμβάσεις, δεν είναι τόσο σπάνιο όσο νομίζουν οι περισσότεροι από εμάς. Έρευνες λένε ότι περίπου οι μισοί –απ' όσους έχουν κάνει μια επέμβαση στη ζωή τους- επιστρέφουν και δεύτερη φορά, ενώ απ αυτούς οι 2 θα κάνουν 3 ή τέσσερις επεμβάσεις. Η περίπτωση όμως του....

Justin Jedlica είναι σπάνια. Στα 32 του έχει ήδη μπει στο τραπέζι του πλαστικού χειρουργού 90 φορές. Στόχος του είναι να γίνει ο πιο όμορφος άνθρωπος με τέλειο σώμα. Το πρότυπο του είναι η κούκλα Κεν, που είναι κάτι σαν την αρσενική Barbie.
Ο Justin που ξεκίνησε τις πλαστικές πριν από 10 χρόνια ήταν ένα φυσιολογικό παιδί, που απλώς δεν του άρεσε η μύτη του και ήθελε να την αλλάξει. Την μύτη την ακολούθησαν σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά του: τα χείλη, τα ζυγωματικά, τα μάτια, το σαγόνι και αργότερα επεκτάθηκε στο σώμα του με επιθέματα σιλικόνης σχεδόν παντού. Στο στήθος, στους ώμους, στους τρικέφαλους, στους δικέφαλους, στα πόδια και στους γλουτούς του οποίους τους αύξησε αλλά και τους ανόρθωσε. Ο Justin ξόδεψε 100 χιλιάδες δολάρια και πολλές ώρες πόνου και ανάρρωσης για να γίνει σχεδόν ένα ζωντανό έκθεμα σιλικόνης που βάζει σε ρίσκο τη ζωή του, όπως λένε οι γιατροί.
Ο 32χονος Νεοϋορκέζος έδωσε συνέντευξη στο δίκτυο ABC όπου παραδέχτηκε ότι είναι μικρό το τίμημα που πληρώνει προκειμένου να αποκτήσει το τέλειο σώμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα