Ο Μοράτι συνεχίζει να στηρίζει τον Στραματσόνι

Μία νίκη επί της Πεσκάρα, δύο ισοπαλίες και άλλες τόσες ήττες, με τελευταία αυτή κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας Σιένα, στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές του Καμπιονάτο, είναι αποτελέσματα που αποδεικνύουν πως η Ίντερ περνάει μια περίοδο κρίσης. Μιας κρίσης, που όμως, δεν φαίνεται να θέτει σε αμφισβήτηση τη θέση του προπονητή, Αντρέα Στραματσόνι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος, Μάσιμο Μοράτι, στην καθιερωμένη συνάντησή του με τους εκπροσώπους του Τύπου έξω από τα γραφεία της εταιρίας του.

«Η εμπιστοσύνη μου στον Στραματσόνι δεν έχει

κλονιστεί. Συνεχίζω να πιστεύω στις ικανότητές του και στη δουλειά του. Πρέπει όμως να προσέξουμε τις ομάδες που βρίσκονται κοντά μας. Απαιτείται να συνέλθουμε και να συγκεντρώσουμε βαθμούς, ώστε να πλησιάσουμε στους στόχους μας. Δεν πρέπει να δώσουμε το δικαίωμα στους αντιπάλους μας να πιστέψουν πως μπορούν να μας προσπεράσουν», είπε με νόημα ο Μοράτι.

Στην παρατήρηση πως ο πρόεδρος της Ίντερ μοιάζει να είναι εκνευρισμένος, ο Μοράτι ήταν πρωτόγνωρα απότομος. «Ο καθένας έχει όποια ψυχολογία θέλει», είπε ο πρόεδρος και απομακρύνθηκε από τους δημοσιογράφους, επιβεβαιώνοντας πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Ο Μοράτι συνεχίζει να στηρίζει τον Στραματσόνι appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα