Ο Ομπάμα μοίρασε πίτσες στο επιτελείο του

Οι Αμερικανικές εκλογές πλησιάζουν και τα επιτελεία των υποψηφίων δίνουν την τελευταία τους μάχη, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, ενώ Ομπάμα και Ρόμνει προετοιμάζονται για τη δεύτερη τηλεμαχία τους...
Ο νυν πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, έκανε ένα διάλειμμα, για να βρεθεί κοντά στους εθελοντές της εκστρατείας τους.

Κάτι τέτοιο θα φάνταζε συνηθισμένο αν μαζί του δεν κουβαλούσε κουτιά με πίτσες, τις οποίες θέλησε να παραδώσει ο ίδιος σε αυτούς.

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο τοπικό
γραφείο του Williamsburg της Βιρτζίνια αιφνιδιάστηκαν ευχάριστα όταν είδαν να περνά το κατώφλι ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Η έκπληξή τους συνεχίστηκε όταν τον είδαν να φέρνει μαζί του και μεγάλα κουτιά με πίτσα.

Με δεδομένο πως δουλεύουν πολύ σκληρά ώστε να επιτύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα, ο Μπαράκ Ομπάμα βρέθηκε στο πλευρό τους για να τους ευχαριστήσει και να τους ταΐσει...

Η πρώτη τηλεμαχία κατέδειξε νικητή τον Μιτ Ρόμνει, έτσι ο Ομπάμα επιστρατεύει όλα τα μέσα για να ανεβάσει τη δημοτικότητά του και γιατί όχι να κάνει πρόβα αλλαγής καριέρας, σε περίπτωση ήττας.

Η πίτσα έχει ''πρωταγωνιστήσει'' στην προεκλογική τους εκστρατεία, καθώς η Pizza Hut, υπόσχεται δωρεάν πίτσα εφόρου ζωής σε όποιον ρωτήσει ''λουκάνικο η πεπερόνι'' σε έναν από τους υποψήφιους προέδρους των ΗΠΑ.

Η επικοινωνιακή τακτική επιβάλλει πίτσα και ο Μπαράκ Ομπάμα, μάλλον, είναι πρεσβευτής της λαϊκής ρήσης: ''Μάθε τέχνη κι ας την κι άμα πεινάσεις πιάσ' την''.

news 247
Keywords
Τυχαία Θέματα