Ο Ολυμπιακός του 2014

Το είπε από την πρώτη στιγμή. Το πρωτάθλημα ουσιαστικά έχει κατακτηθεί και έτσι ο Μίτσελ έχει το… μπόνους των τριών-τεσσάρων μηνών να μάθει καλύτερα την ομάδα, το ρόστερ για την επόμενη σεζόν. Και από τις μέχρι τώρα κινήσεις του είναι εύκολο να καταλάβει ο οποιοσδήποτε ποιους υπολογίζει και ποιους όχι… Οπως επίσης έχουν γίνει ήδη γνωστές οι πρώτες κινήσεις για το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός του 2014
χτίζεται από… χθες!

Προς την έξοδο

1. Πάντελιτς
Ναι μεν είχε και κάποιες ενοχλήσεις (αρχικά στη γάμπα, χθες στον αχίλλειο), ωστόσο και στα ματς που θα μπορούσε να τον πάρει ο Μίτσελ στην αποστολή τον άφησε εκτός πλάνων. Με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τη ρεβάνς με τη Λεβάντε. Οταν ξεκίνησε και τους δύο φορ στην 11άδα και άφησε εκτός πλάνων τον Σέρβο. Λήγει και το συμβόλαιό του το καλοκαίρι.

2. Ντιακιτέ
Παρά το γεγονός ότι η… λογική έλεγε πως με την αποχώρηση του Τοροσίδη θα «κλείδωνε» τη θέση, εντούτοις ο Μίτσελ είχε άλλη άποψη. Στις… κερκίδες ο μέσος από το Μάλι και αντ’ αυτού δεξί μπακ ο Παπάζογλου (και ο Μανιάτης) στην Ευρώπη. Το καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, οπότε όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει με την ερυθρόλευκη.

3. Μοντέστο
Πέντε παιχνίδια (με το χθεσινό) στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μίτσελ, ο Κορσικανός έχει παίξει μόλις ένα ημίχρονο! Αυτό με τη Λεβάντε στην Ισπανία. Εκτοτε ο Ισπανός δεν τον υπολογίζει και τον άφησε για δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός αποστολής. Επίσης μιλάμε για παίκτη που τελειώνει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι…

4. Ιμπαγάσα
Δεν είναι από τις περιπτώσεις που δεν υπολογίζει. Αν μπορούσε να τον είχε τρία χρόνια μικρότερο τον «Κάνιο», θα του έδινε τη φανέλα σπίτι του. Ωστόσο ο Ιμπαγάσα έφτασε τα 37, δεν μπορεί να βγάλει κι άλλη σεζόν στο επίπεδο του Ολυμπιακού. Και αυτός οδεύει προς το τέλος του συμβολαίου του.

5. Πίνο
Εχει ήδη ένα πειθαρχικό παράπτωμα (αυτό στην Κομοτηνή) και προχθες δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής. Δύσκολα θ’ ανανεωθεί η οψιόν που έχει στο συμβόλαιό του ο Κολομβιανός, μια και ο Μίτσελ εκτός όλων των άλλων δεν δείχνει και να τον πιστεύει για την ώρα (δεν τον έβαλε λεπτό στη ρεβάνς με τη Λεβάντε).

Στην είσοδο

1. Ντε Βονσέντι
Το καλοκαίρι θα περάσει την πόρτα του Ρέντη. Αρχικά για να περάσει τα τεστ του Μίτσελ στην προετοιμασία… Για την ώρα πάντως ο Αργεντινός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν. Σε 18 ματς πρωταθλήματος μετράει 4 γκολ και 6 ασίστ και σε άλλα 4 Κυπέλλου ένα γκολ και μία ασίστ… Και είναι στα 24 ο Αργεντινός.

2. Ολαϊτλάν
Επίσης παίκτης που θα πρέπει να πείσει τον Μίτσελ το καλοκαίρι στην προετοιμασία. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός κάνει επίσης τρομερή χρονιά με τη Βέροια και χθες χάρισε το «διπλό» στην ομάδα του. Με το γκολ και την ασίστ έφτασε τα 3 τέρματα και τέσσερις τελικές πάσες, ενώ έχει κι ακόμα δύο γκολ στον θεσμό του Κυπέλλου.

3. Μπόατενγκ
Επισήμως δεν έχει αποκτηθεί. Τα χαρτιά απομένουν για τον Γκανέζο. Ομως είναι παίκτης 100% του Μίτσελ και όλα δείχνουν ότι θα είναι στο πλάνο για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν. Ο Μπόατενγκ στα 30 του θα είναι βασικό στέλεχος της νέας περιόδου και ήδη προπονείται εδώ και μια εβδομάδα με την υπόλοιπη ομάδα.

4. Σαλίνο
Ολα δείχνουν ότι θα είναι το επόμενο δεξί μπακ του Ολυμπιακού. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και φαίνεται πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη αποσπάσει τη συμφωνία με τον παίκτη… Φέτος έπαιξε και στα 8 ματς του Τσάμπιονς Λιγκ (6 στον όμιλο, δύο στον προκριματικό) και έχει άλλες 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.

5. Σάμαρης
Δεν είναι… τωρινή μεταγραφή. Από το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τον νεαρό μέσο. Ομως σε λίγους μήνες θα περάσει την πόρτα του Ρέντη για να εξεταστεί από τον Μίτσελ. 15 παιχνίδια με τον Πανιώνιο (1 γκολ, 1 ασίστ) για τον Σάμαρη, ο οποίος αν μη τι άλλο θα έχει τρομερό ανταγωνισμό στην προετοιμασία του καλοκαιριού.

Πηγή: sday.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Ο Ολυμπιακός του 2014 appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα