Ο Τζίγγερ «έδειξε» άλλον...

Του ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΛΗ
Το ιδιοκτησιακό του Παναθηναϊκού ή αν προτιμάτε το… πριγκηπικό είναι ξεκάθαρο πια ότι κούρασε τους πάντες, από τη στιγμή που οδηγείται σε διαρκείς αναβολές και καθυστερήσεις από την πλευρά του Βλάση Τσάκα.Αναβολές που «τσακίζουν» την υπομονή και να νεύρα των φίλων του «τριφυλλιού» οι οποίοι καλούνται ξανά να ......
περιμένουν μέχρι σήμερα -Τετάρτη 14/12- το μεσημέρι (2-2.30
μ.μ.), για να δουν αν αυτή τη φορά ο Έλληνας μάνατζερ θα φανεί συνεπής των λόγων του, παρουσιάζοντας τα 15 εκατ. ευρώ από λογαριασμό της σκανδιναβικής Nordea Bank, μέσω Λονδίνου.

«Συνέπεια» που περιμένει και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος μολονότι το βράδυ της Δευτέρας (12/12) «διέρρεε» πως εάν δεν έβλεπε «φως» (και τα λεφτά) στην υπόθεση μέχρι την Τρίτη (13/12) θα ξέκοβε μια και καλή το θέμα…

Ο Τζίγγερ εντούτοις, παρά τις «διαρροές» αποφάσισε να ανεχθεί και τη νέα καθυστέρηση, δείχνοντας (μέσω νέας θέσης που μετέφεραν οι συνεργάτες του) διάθεση να περιμένει για λίγες ακόμη ώρες την πλευρά του Τσάκα.

Το «μήνυμα» που έβγαινε ωστόσο από την πλευρά Βαρδινογιάννη το βράδυ της Τρίτης είχε κι άλλη «μετάφραση» εκτός από τη στάση αναμονής. «Εδειχνε» ότι στην υπόθεση φέρεται πλέον να υπάρχει άλλος επενδυτής και όχι ο Σουλτάν Αλ Σαούντ.

«…για το πως είναι σωστό να γίνει η συναλλαγή, ούτε το “ποιος”, ούτε το “πότε” μπορεί να προσδιορισθεί από τον Τζίγγερ. Μόνο το “πως”...», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι συνεργάτες του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, ως τοποθέτησή του για την υπόθεση και τις συνεχείς αναβολές της.

Θέση που ουσιαστικά «φωτογραφίζει» ότι ο Τζίγγερ κάτι «ξέρει» ή έχει «πληροφορηθεί» κι ενισχύει ακόμη περισσότερο την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, ότι ο πρίγκηπας Σουλτάν Αλ Σαούντ έχει τεθεί πλέον εκτός παναθηναϊκού «κάδρου». Και τη θέση του σε αυτό φέρεται να έχει πάρει άλλος επενδυτής (επίσης) από τη Σαουδική Αραβία!

Σενάριο που διέψευδε –και- χθες κατηγορηματικά ο Βλάσης Τσάκας, αλλά καταπώς φαίνεται έχει πλέον πολύ ισχυρές δόσεις αλήθειας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρίγκηπας Σουλτάν (ο οποίος είναι υπαρκτό πρόσωπο και όντως είχε δείξει μεγάλη «ζέση» για να αποκτήσει τον Παναθηναϊκό), έφαγε… πόρτα από την οικογένειά του, στο ενδεχόμενο εμπλοκής του σε πρότζεκτ αγοράς της «πράσινης» ΠΑΕ.

Κι από μόνος του δεν θα μπορούσε να σηκώσει το βάρος της ομάδας, από τη στιγμή που η (πολύ «γεμάτη») οικογενειακή… κάνουλα είχε «σφραγιστεί». Επίσης, πηγές που έχουν πολύ καλή εικόνα από την υπόθεση, ανέφεραν ότι με που ο πρίγκηπας Σουλτάν τέθηκε εκτός (κάτι που έχει γίνει εδώ κι αρκετές μέρες), εμφανίστηκαν άλλοι δυνατοί ενδιαφερόμενοι από τη Σαουδική Αραβία, οι οποίοι προσέγγισαν την πλευρά του Τσάκα για να συμμετάσχουν εκείνοι στο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού. Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο ο Τσάκας στις τελευταίες τοποθετήσεις του αποφεύγει διακριτικά να χρησιμοποιεί το όνομα του Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν ούτε σήμερα «εμφανιστούν» τα λεφτά πο
Keywords
Τυχαία Θέματα