Οι σκέψεις Ζαρντίμ για Μονπελιέ

Τα πλάνα του για τη «μάχη» της 3ης αγωνιστικής του Champions League με την Μονπελιέ στην Γαλλία κάνει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ποια τρικ σχεδιάζει ο Πορτογάλος για την Τετάρτη…
Στο παρελθόν ανήκει για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι του Σαββάτου (20/10) με την SKODA
Ξάνθη, καθώς άπαντες στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα της Τετάρτης (24/10) με την Μονπελιέ στην Γαλλία για την τρίτη αγωνιστική του Champions League.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα «πετάξουν» για το Μονπελιέ με το ηθικό στα… ύψη, απόρροια της εξαιρετικές εμφάνισης που πραγματοποίησαν απέναντι στους Ακρίτες και πλέον αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα, ει δυνατόν τη νίκη, ούτως ώστε να μπουν και πάλι στο… παιχνίδι της πρόκρισης ή της εξασφάλισης της 3ης θέσης του ομίλου.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κάνει τα πλάνα του για τον αγώνα με τους Πρωταθλητές Γαλλίας και δεν αποκλείεται να… κρατάει κάποια έκπληξη στον καταρτισμό της βασικής ενδεκάδας. Σύμφωνα με τα όσα έδειξε στον αγώνα με την Ξάνθη, ο 38χρονος τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Χοσέ Χολέμπας, αλά Ερνέστο Βαλβέρδε.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση του «Γερμανού» στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, κάτι που είχε κάνει ο προκάτοχός του σε μερικά ματς του Champions League. Σε περίπτωση που ο Χοσέ Χολέμπας… μετακινηθεί μερικά μέτρα πιο… κάτω, τότε το αριστερό άκρο της άμυνας θα «αναλάβει» ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ωστόσο, ο 38χρονος προπονητής του Ολυμπιακού έχει κάποιες… δεύτερες σκέψεις, καθώς σε περίπτωση που διατηρήσει αυτό το σχήμα, ένας εκ των Μανιάτη, Μοδέστο ή Ντιακιτέ θα πρέπει να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, ωστόσο, οι δύο πρώτοι θεωρούν βαρόμετρα για την σωστή λειτουργία της ομάδας στον άξονα.

Παράλληλα, ένα ακόμα δίλημμα που… ταλαιπωρεί τον Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι ο παίκτης που θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας. Ο Πορτογάλος δεν έχει καταλήξει ακόμα αν θα διατηρήσει τον Ρόι Κάρολ στον «άσο» ή θα βάλει τον Μπάλαζ Μέγιερι. Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας του Πειραιά θέλει να στηρίξει τον νεαρό Ούγγρο πορτιέρο και για τον λόγο αυτό δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει το αρχικό σχήμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα