Οργή για τη δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας

Οργή και θυμός για την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα μετά την άγρια δολοφονία. Κλειστή είναι από τις 17:00 το απόγευμα η οδός 3ης Σεπτεμβρίου, από το ύψος της Ηπείρου, λόγω συγκέντρωσης εκατοντάδων πολιτών, οι οποίοι...
διαμαρτύρονται για την έλλειψη αστυνόμευσης, τα υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας, μετά τη μεταμεσονύκτια δολοφονία του 44χρονου, Μανώλη Καντάρη, εν μέση οδώ, στο κέντρο της Αθήνας.

Λίγες ώρες μετά την δολοφονία, η σύζυγος του άτυχου 44χρονου, ο οποίος ήταν υπάλληλος εταιρείας παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 44χρονου, η οποία το απόγευμα έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, δεύτερο παιδί της οικογένειας, αλλά η Μοίρα είχε ήδη παίξει ένα άσχημο παιχνίδι.

Την ώρα (5:00) που ο σύζυγός της έσπευδε να φέρει το όχημα για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, έπεφτε νεκρός στο πεζοδρόμιο της 3ης Σεπτεμβρίου, μετά την επίθεση τριών αγνώστων, οι οποίοι τον μαχαίρωσαν, τουλάχιστον τρεις φορές, για να του αρπάξουν μία βιντεοκάμερα. Αυτή με την οποία θα αποτύπωνε τις πρώτες στιγμές ευτυχίας με την οικογένειά του.

Η ώρα περνούσε και η σύζυγος του, υπάλληλος φαρμακευτικής εταιρείας, με την πεθερά της κατέβηκαν στην είσοδο για να τον περιμένουν. Τότε αντίκρισαν τον άτυχο 44χρονο μέσα σε μια λίμνη αίματος. Περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Οι δύο γυναίκες υπέστησαν ΣΟΚ.

Λίγο νερό στις πλάκες του πεζοδρομίου, μπροστά από το κατάστημα εμπορίας μοτοσικλετών επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου είναι ό,τι έχει απομείνει για να δείχνει το σημείο το εγκλήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Enimerwsi