Όταν η νέα γενιά έχει φαντασία και...όρεξη για δουλειά

Θυμάμαι πριν από μερικά χρόνια, όταν ξεκίνησε η μόδα του "στολίσματος" ενδυμάτων και παπουτσιών με διάφορα κοσμήματα, πόσο πρωτότυπη ιδέα μου είχε φανεί. Θυμάμαι επίσης τον εαυτό μου να χαίρεται τους ανθρώπους που έχουν τη φαντασία, την όρεξη αλλά και το μεράκι να κάνουν αυτές τις τόσο όμορφες αλλά και παράλληλα οικονομικές δημιουργίες. Πόσο μάλλον τώρα που η ...
οικονομική κρίση έχει μειώσει κατά πολύ το budget για shopping, πιστεύω πως η λύση και για τους
νέους ανθρώπους που ψάχνουν για μια δουλειά, αλλά και για αυτούς που θέλουν να αγοράσουν κάτι κομψό σε χαμηλή τιμή κρύβεται σε τέτοιου είδους προϊόντα.

Φυσικά δεν φτάνει μόνο η ιδέα σε ένα εγχείρημα, πρέπει εκτός από αυτήν να μπορείς και να την υλοποιήσεις. Και ειδικά όταν ο τομέας της επιχειρηματικής δραστηριότητας είναι η μόδα, εκεί χρειάζεται ανθρώπους που να έχουν άποψη στο design, φαντασία, ταλέντο (δεν γεννιόμαστε όλοι μας με αυτό...) και φυσικά όρεξη για δουλειά.

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι και η Μιρέλλα Σαργκάνη. Η Μιρέλλα σπούδασε δημοσιογραφία και δούλεψε πέντε χρόνια σε διάφορες εκπομπές. Με το πείσμα και το πάθος που την διακατέχει δούλεψε με όλη της την ψυχή, όμως εδώ και ένα χρόνο είναι άνεργη. Φαινόμενο που τείνει να γίνει καθημερινότητα στον κλάδο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης. Δεν το έβαλε όμως κάτω, και το καλοκαίρι έκανε την ανατροπή!

Ένα αγαπημένο της hobby, κατάφερε να το κάνει επάγγελμα και έτσι δημιουργήθηκε το My Rella Shop (κλίκ), ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει-κατά βάση-χειροποίητα παπούτσια αλλά και κάποια κοσμήματα που θα μπορούσαν να συνδυαστούν. Σαγιονάρες, μπαλαρίνες, γαλότσες, μπότες, ακόμα και γόβες είναι κάποια από τα υποδήματα που "στολίζει" η Μιρέλλα παρέα με την αδελφή της Βαλέρια.

Το site τους είναι παγκόσμιο και οι πελάτες τους είναι από όλον τον κόσμο. Όσο για την ασφάλεια των συναλλαγών, έχουν επιλέξει τη μέθοδο του Pay Pal, ένα σύστημα που δίνει πολλές καλύψεις στους πελάτες και οι Έλληνες έχουν αρχίσει να γνωρίζουν τη σωστή και τόσο προνομιούχα χρήση του.

Πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια. Το ηλεκτρονικό τους κατάστημα με όλες τις δημιουργίες των κοριτσιών μπορείτε να το επισκεφθείτε εδώ

http://www.etsy.com/shop/myrellashop
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα