«Ό,τι χρειαστεί ο Μίτσελ»

Την πρόθεση να κάνει ό,τι χρειαστεί από την πλευρά του αλλά και ό,τι ζητήσει ο Μίτσελ για τον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής σεζόν εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνάντηση που είχε σήμερα στο Καραϊσκάκη με τους κατόχους διαρκείας.

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ αναφέρθηκε σε όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα…

Από το μέλλον της, τις

τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, μέχρι και τις αποδοκιμασίες που έχουν ακουστεί σε κάποια παιχνίδια στην εφετινή αγωνιστική σεζόν στο Καραϊσκάκη και έχουν απασχολήσει τη διοίκηση.

Αρχικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επανέλαβε την πρόθεση του να κάνει ό,τι χρειαστεί στα μεταγραφικά ζητήματα για να δυναμώσει το ρόστερ της ομάδας στη νέα αγωνιστική σεζόν και φυσικά να σταθεί στο πλάι του νέου προπονητή των ερυθρολεύκων κάνοντας πράξη κάθε επιθυμία που θα έχει για την ομάδα.

Στην αναφορά του για τα εισιτήρια διαρκείας ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε λόγο για μειώσεις που θα υπάρξουν στις τιμές αυτών για την νέα αγωνιστική σεζόν και προνόμια στους παλιούς κατόχους, αντιλαμβανόμενος την δύσκολη οικονομική κατάσταση των περισσότερων οικογενειών στη χώρα.

Παράλληλα και εξέφρασε την επιθυμία του να βλέπει ένα γήπεδο Καραϊσκάκη με όσο το δυνατό περισσότερους οπαδούς σε αυτό σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας.

Στο σημείο αυτό έγινε και αναφορά για τις αποδοκιμασίες που έχουν ακουστεί στο Καραϊσκάκη. Επεσήμανε ότι δεν θέλει να υπάρχουν γιουχαΐσματα, και μάλιστα, σε παίκτες καθώς είναι κάτι που μόνο κακό μπορεί στους ποδοσφαιριστές και την ομάδα.

Για το εν λόγω ζήτημα μίλησε με τους οργανωμένους και ο αρχηγός της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος έδωσε το “παρών” στη συνάντηση. Ο διεθνής άσος επεσήμανε ότι τέτοιες αντιδράσεις θα βλάψουν τους παίκτες, άρα και γενικότερα τον Ολυμπιακό.

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Ό,τι χρειαστεί ο Μίτσελ» appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα