Πάει Φούλαμ ο Καραγκούνης!

Ο Γιώργος Καραγκούνης από τις αρχές του καλοκαιριού ήταν ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του με οποιονδήποτε σύλλογο επιθυμούσε μετά την λήξη του συμβολαίου του...
με τον Παναθηναϊκό.

Πολλά ακούστηκαν για τον πρώην αρχηγό της Εθνικής, ωστόσο, η αξία του είναι εγνωσμένη κι αδιαμφισβήτητη και ήταν θέμα χρόνου να βρει ομάδα για να συνεχίσει να προσφέρει με την εμπειρία και την ποιότητά του. Εντός των συνόρων δέχτηκε κρούση κι ασφυκτικό πρέσινγκ από τον ΟΦΗ, όμως ο «Κάρα» ήθελε και περίμενε κάτι καλύτερο
παρά την πολύ καλή προσέγγιση των Κρητικών. Οπως όλα δείχνουν, τελικά το βρήκε...

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του λοιπόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι η Premier League και η Φούλαμ!

Ο «Κάρα» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Λονδρέζους και το «Κρέιβεν Κότατζ», όπως όλα δείχνουν, θα είναι το επόμενο σπίτι του! Ο Ελληνας άσος βρίσκεται από χθες στην Αγγλία και περνάει σήμερα το απόγευμα από ιατρικές εξετάσεις.

Η πρόταση της Φούλαμ προέκυψε τις τελευταίες ημέρες και ο λονδρέζικος σύλλογος του έχει κάνει πολύ καλή πρόταση με τον «Κάρα» να είναι ενθουσιασμένος και να μην... μπορεί να αρνηθεί. Μέχρι το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα κι αναμένεται να υπογράψει για δύο χρόνια!

Ετσι λοιπόν μετά τη θητεία του στην Ιταλία με την Ιντερ και την Πορτογαλία με την Μπενφίκα ο Καραγκούνης θα αγωνιστεί στο κορυφαίο ίσως πρωτάθλημα του κόσμου!

Ετσι, ο κατά πολλούς «τελειωμένος» ποδοσφαιρικά 35χρονος μέσος για τα δεδομένα του ποδοσφαίρου μας, μπορεί κατά τον Μάρτιν Γιολ να προσφέρει λύσεις στους «Κότατζερς» στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του πλανήτη!

Η Φούλαμ έλυσε τη συνεργασία της πρόσφατα με τους Μούσα Ντεμπελέ και Κλιντ Ντέμπσι, ενώ φέτος το καλοκαίρι αποτέλεσε παρελθόν κι ο «μαέστρος» της ομάδας Ντάνι Μέρφι κι έτσι ο «Κάρα» θα αποκτηθεί για να προσφέρει βοήθειες στα χαφ της λονδρέζικης ομάδας. Η Φούλαμ έχει ξεκινήσει με το... αριστερό το φετινό πρωτάθλημα, καθώς μετά από τρεις αγωνιστικές μετράει δυο ήττες και μια νίκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα