Παντρεύεται ο Ζακ Γαλιφιανάκης!

Το δικό του μπάτσελορ πάρτι φαίνεται πως ετοιμάζεται να κάνει ο Ζακ Γαλιφιανάκης, που αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να ντυθεί γαμπρός. Ο κρητικής καταγωγής κωμικός του Χόλιγουντ έχει ήδη αρχίσει να στέλνει τις προσκλήσεις για τον γάμο του με την επί πολλά....

χρόνια σύντροφό του Κουίν Λάντμπεργκ, οι οποίες διαθέτουν μπόλικο χιούμορ κι ένα σκιτσάκι με τους μελλόνυμφους.

«Η πρόσκληση είναι πολύ… Ζακ» δηλώνει μέλος του στενού κύκλου του ηθοποιού στο
Celebuzz, αφού, όπως εξηγεί, στο σκιτσάκι ο ηθοποιός απεικονίζεται ως μικρό τέρας και η Κουίν ως μια αιθέρια, ψηλή, ξανθιά πριγκίπισσα.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πού θα γίνει ο γάμος ή αν θα είναι ορθόδοξος, ωστόσο έχει οριστεί η ημερομηνία, που είναι η 11η Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντί για δώρο, οι καλεσμένοι θα κληθούν να δώσουν χρήματα στη φιλανθρωπική οργάνωση της νύφης «Growing Voices», που βοηθάει θύματα ενδοοικογενειακής βίας, ενώ στηρίζει και τις προσπάθειες αγροτικής επιμόρφωσης στο Μαλάουι.

Η 29χρονη Λάντμπεργκ είναι μια πολύ αξιόλογη περίπτωση ανθρώπου. Η πρώην μπαλαρίνα, που έχει πτυχίο επίλυσης διεθνών συγκρούσεων, έχει δουλέψει εθελοντικά για τη UNICEF στο Αφγανιστάν, τη Βοσνία και την Αφρική.

Το πάθος της για τη φιλανθρωπία φαίνεται ότι είναι κάτι που εμφύσησε και στον κωμικό, ο οποίος έχει ήδη βοηθήσει με την καλλιτεχνική του ιδιότητα στα σποτάκια της οργάνωσης «Growing Voices».

Μένει τώρα να διαπιστωθεί αν ο Γαλιφιανάκης θα καλέσει τους συμπρωταγωνιστές του στο sequel «Hangover» Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς και Τζάστιν Μπάρθα και βέβαια αν θα καταλήξει να κάνει bachelor ύστερα από αυτά που τράβηξε στο κινηματογραφικό πάρτι εργένηδων!
Keywords
Τυχαία Θέματα