Πεδίο μάχης η λεωφόρος Αλεξάνδρας από τους κάφρους

Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν Αλέξανδρας και Ζωγράφου οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού! Αρκετοί «κιτρινόμαυροι» από την επαρχία τραυματίστηκαν, υλικές ζημιές σε σύνδεσμο του «τριφυλλιού».

Μπορεί ο τελικός του κυπέλλου να μην αποτελεί ένα από τα αθηναϊκά ντέρμπι, ωστόσο...
οι δρόμοι της πρωτεύουσας μετετράπηκαν σε πεδίο μάχης, καθώς οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού
αποφάσισαν όπως φαίνεται να λύσουν τους δικούς τους ανοιχτούς λογαριασμούς!

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αλεξάνδρας, όταν «πράσινοι» και «κιτρινόμαυροι» συγκρούστηκαν κοντά στο «δωματιάκι» της ΑΕΚ! Μάλιστα, για αρκετές ώρες υπήρχαν συμπλοκές στους γύρω δρόμους και επιθέσεις σε πούλμαν που έρχονταν από την επαρχία για τον τελικό. Παράλληλα, το απόγευμα μηχανοκίνητη πορεία οπαδών της «Ένωσης» πριν κατευθυνθεί στο γήπεδο, πέρασε από του Ζωγράφου, όπου έκαψε περιπολικό και προξένησε υλικές ζημιές στον σύνδεσμο του «τριφυλλιού» που βρίσκεται στην Πλατεία Γαρδένιας!

Πάντως, τα δυσάρεστα έρχονται από δύο πούλμαν της ΑΕΚ που ήρθαν από την επαρχία(σύμφωνα με πληροφορίες από τις Σέρρες) και δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς του «τριφυλλιού» στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας! Σύμφωνα με μαρτυρίες δεν έμεινε τζάμι για τζάμι άθικτο ενώ καταγράφηκαν πολλοί τραυματισμοί, με αυτούς που ήταν πιο σοβαρά να μεταφέρονται σε κοντινά νοσοκομεία.

Το ζήτημα είναι, βέβαια, το γιατί η αστυνομία ακολούθησε το συγκεκριμένο σχέδιο, ώστε «κιτρινόμαυρα» πούλμαν να περάσουν από την Αλεξάνδρας. Ακόμη μια φορά που ο σχεδιασμός ήταν για γέλια και για κλάματα!
gazzetta.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα