Πέτκοβιτς: Μας βοήθησε η τύχη

Ενθουσιασμένος από τη νίκη της Λάτσιο με 2-1 επί της Γιουβέντους και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, ήταν ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα.

Από τις πρώτες φάσεις του Κυπέλλου Ιταλίας ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς ζητούσε επιτακτικά από τους παίκτες του την πρόκριση στον τελικό του θεσμού, τονίζοντας πως επιθυμία του είναι να κατακτήσει το τρόπαιο. Οι ποδοσφαιριστές του, τελικά, του έκαναν το… χατίρι, αφού νικώντας τη Γιουβέντους στον δεύτερο ημιτελικό με 2-1, πήραν μια σπουδαία πρόκριση, γεγονός που ενθουσίασε τον Βόσνιο τεχνικό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας, που ήταν η συμμετοχή μας στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Από την αρχή της σεζόν είχα τονίσει πως η Λάτσιο δεν πρόκειται να σνομπάρει το θεσμό και με το σημερινό αποτέλεσμα απέδειξα πως το εννοούσα», είπε αρχικά ο Πέτκοβιτς.

Αναλύοντας τον αγώνα με τη «Γιούβε» ο προπονητής της Λάτσιο παραδέχτηκε πως η ομάδα του στάθηκε τυχερή στο τέλος. «Καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Προς το τέλος δεν ακολουθήθηκαν συστήματα από τις δύο ομάδες και θα μπορούσαν να συμβούν τα πάντα. Ομολογώ πως ήμαστε τυχεροί, έτσι όπως εξελίχθηκαν και ολοκληρώθηκαν τα τελευταία λεπτά. Αλλά αν αναλογιστούμε τα δύο παιχνίδια, νομίζω πως η Λάτσιο άξιζε την πρόκριση. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό», είπε.

Ο Πέτκοβιτς, πάντως, δεν έδειξε να έχει κάποια προτίμηση για τον αντίπαλό του στον τελικό. «Το σημαντικό είναι πως βρισκόμαστε εμείς στον τελικό. Ποιος θα βρεθεί απέναντί μας, δεν με απασχολεί. Αυτό που ήθελα, το πετύχαμε και αυτό είναι που μετράει», τόνισε με έμφαση ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Πέτκοβιτς: Μας βοήθησε η τύχη appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα