«Πιο επικίνδυνος τώρα ο Παναθηναϊκός»

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός είναι πιο επικίνδυνος τώρα που αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα εξέφρασε ο Αντρέ Βίλας Μπόας στη συνέντευξη τύπου για το αυριανό παιχνίδι της Τότεναμ με τους πράσινους στο ΟΑΚΑ για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League...
«Δεν είναι εύκολο για ένα κλαμπ του μεγέθους
του να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Σε αυτή την κατάσταση περιμένεις την κάθε ευκαιρία για να δώσεις απαντήσεις», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Αντρέ Βίλας Μπόας:

-για την κατάσταση που είναι ο Παναθηναϊκός:
«Ξέρω πολύ καλά ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός βιώνει μία δύσκολη κατάσταση. Δεν είναι εύκολο για ένα κλαμπ του μεγέθους του να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Σε αυτή την κατάσταση περιμένεις την κάθε ευκαιρία για να δώσεις απαντήσεις. Είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα αρπάξει την ευκαιρία και θα προσπαθήσει να νικήσει στο ματς. Ο Φερέιρα είναι ένας προπονητής που σέβομαι, με μεγάλες επιτυχίες στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, διεθνώς αναγνωρισμένος και με κύρος στην ποδοσφαιρική Ευρώπη».

-για την κατάσταση της Πόρτο όταν διαδέχθηκε τον Φερέιρα;
«Ήταν διαφορετικές οι συνθήκες όταν αντικατέστησα τον Ζεσουάλδο. Είχε κερδίσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα με την Πόρτο, αλλά την τελευταία σεζόν, τερμάτισε τρίτη και αυτό πάντα σηματοδοτεί αλλαγές στην Πόρτο. Ήταν μία δύσκολη κατάσταση που άλλαξαν πολλά. Όταν είσαι στην κορυφή, δημιουργείς προσδοκίες και οι οπαδοί ζητούσαν πάντα τους τίτλους. Αυτό έφερε μεγάλη πίεση και περίεργες καταστάσεις. Βρήκα την ομάδα με μεγάλο πάθος και μαχητικότητα».

-για τον Φερέιρα
«Είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Το σημείο που θέλω να σταθώ είναι το πάθος. Ξέρω ότι σήμερα απομακρύνθηκε ο Κατσουράνης, πιστεύω ότι το αυριανό ματς θα είναι φορτισμένο ψυχολογικά. Θα υπάρχει πίεση, ένταση. Ο Παναθηναϊκός αύριο θα παίξει στο μάξιμουμ και όταν συμβαίνει αυτό, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Εκείνα τα ματς ήταν στην αρχή της καριέρας μου, αν και σε αυτή βρίσκομαι ακόμα. Είναι χαρά μου που θα συναντήσω και πάλι τον Ζεσουάλδο».
Keywords
Τυχαία Θέματα