Πήραν γεύση από ΑΕΚ οι επενδυτές

Οι δύο υποψήφιοι επενδυτές της ΑΕΚ, Κιθ Χάρις και Δημήτρης Βιντιάδης, βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για το ματς με τον Αρη, προκειμένου να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά αγωνιζόμενη την «Ενωση». Ηλθαν, είδαν και...
απήλθαν από το ΟΑΚΑ, χωρίς δηλώσεις.

Ο πρώτος αναχωρεί τη Δευτέρα (17/9) για την Αγγλία, ο δεύτερος θα μείνει στην
Ελλάδα κάποιες μέρες. Οσο για την απάντησή τους για το αν θα εμπλακούν με την «Ενωση», ο Θωμάς Μαύρος τόνισε πως δεσμεύτηκαν ότι θα δώσουν απάντηση (θετική ή αρνητική) ως το τέλος του μήνα.

Εχοντας ήδη, λίγη ώρα πριν τη σέντρα, επισημοποιήσει το ενδιαφέρον για την εμπλοκή στην ΠΑΕ, μέσω της γραπτής δήλωσης Βιντιάδη η οποία ωστόσο δεν «διαφώτιζε» για πολλά και έκανε λόγο για «επεξεργασία στοιχείων», το δίδυμο που όλοι οι «Ενωσίτες» περίμεναν έφτασε στο «Σπύρος Λούης» λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Δεν μπήκαν από την κεντρική είσοδο της θύρας των επισήμων, προφανώς για να αποφύγουν τους δημοσιογράφους που τους περίμεναν για κάποια δήλωση – άλλωστε μέσω της ανακοίνωσης που εκδόθηκε αναφέρονταν ρητά ότι «περαιτέρω ενημέρωση θα γίνεται αποκλειστικά μέσω γραπτών ανακοινώσεων». Η είσοδός τους έγινε από την κάτω είσοδο του γηπέδου, προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί.

Με βάση όσα είχαν γίνει γνωστά, αμφότεροι θα παρακολουθούσαν τον αγώνα από το κεντρικό μπουθ που βρίσκονταν πίσω από τη θύρα των επισήμων, απομονωμένοι από «αδιάκριτα» βλέμματα και ερωτήσεις. Πράγματι πήγαν στο μπουθ, συνοδευόμενοι από τον Ανδρέα Δημητρέλο και τον Θωμά Μαύρο, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να καλωσορίζει τον Βρετανό με χειραψία.

Ωστόσο, μετά από σχεδόν 5λεπτη παραμονή στο κλειστό δωμάτιο, αποφάσισαν να κατέβουν κανονικά στα επίσημα και να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Αρη δίπλα στους διοικούντες της «Ενωσης», μαζί με τα υπόλοιπα άτομα στη θύρα των επισήμων.

Ετσι, έκατσαν δίπλα-δίπλα στην πρώτη σειρά, έχοντας πιο δίπλα τους τον Θωμά Μαύρο, ο οποίος είχε δεξιά του τον Κώστα Νεστορίδη. Στη διάρκεια του αγώνα σχολίαζαν όσα γίνονταν στον αγωνιστικό χώρο, τις φάσεις, τη διακύμανση του σκορ, κάποιες αποφάσεις του διαιτητή, σαν απλοί φίλαθλοι.

Δηλώσεις φυσικά δεν έγιναν στην αναχώρησή τους - άλλωστε έφυγαν από το ΟΑΚΑ περίπου 10 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα - πιστοί στην γραπτή δήλωση που έκανε ο Βιντιάδης.

Οσο για τη συνέχεια του προγράμματός τους; Τη Δευτέρα (17/9) ο Κιθ Χάρις θα αναχωρήσει για την Αγγλία, ενώ ο Δημήτρης Βιντιάδης θα παραμείνει κάποιες μέρες στην Ελλάδα, με τον Θωμά Μαύρο να ξεκαθαρίζει ότι δεν θα υπάρξει άλλη συνάντηση. Βέβαια, σε αυτές τις περιπτώσεις, τα προγράμματα μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανατραπούν, γι' αυτό και οι εξελίξεις θα φανούν τις επόμενες ημέρες.

Η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Βιντιάδη:

«Αθήνα 16 Σεπτεμβρίου

Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων επιβεβαιώνουμε ότι εξετάζουμε την πιθανότητα επένδυσης στην ΠΑΕ ΑΕΚ και είμαστε στη διαδικασία επεξεργασίας των δεδομένων που έχουμε λάβει από την ΠΑΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα