Πλήρωσε το γείτονά του για να αφήσει έγκυο τη γυναίκα του αλλά…

Πολλές φορές η ζωή δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα πιο τρελά σενάρια των κινηματογραφικών ταινιών. Το ίδιο ισχύει για την ακόλουθη ιστορία που άνετα μπορεί να γίνει χολιγουντιανή ταινία.
Το απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα στην Στουγκάρδη της Γερμανίας, όπου ένας 29χρονος πλήρωσε το γείτονά του για ...
να αφήσει έγκυο τη γυναίκα του. Ο νεαρός που ήταν παντρεμένος χρόνια με την πανέμορφη αγαπημένη του και πρώην εστεμμένη, ήθελε να της χαρίσει παιδιά για να ολοκληρωθεί η ευτυχία τους.
Μετά απο αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες ο 29χρονος κατέφυγε στους γιατρούς και αφού υπεβλήθη
σε εξετάσεις διαπιστώθηκε πως ήταν στείρος. Μετά απο αυτή τη δυσάρεστη είδηση ο νεαρός, ζήτησε απο τον 34χρονο γείτονά του να αφήσει έγκυο τη γυναίκα του με αντάλλαγμα 2.500 δολλάρια.
Ο 34χρονος έμοιαζε αρκετά φυσιογνωμικά με τον 29χρονο και ήταν ήδη παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών άρα καρπερός, οπότε είχε όλες τις προυποθέσεις για να βοηθήσει το ζευγάρι να τεκνοποιήσει. ‘Οταν η γυναίκα του 34χρονου εξέφρασε την αντίθεσή της, εκείνος της τόνισε πως δεν του άρεσε η ιδέα απλά το έκανε μόνο για τα χρήματα.
Τους επόμενους έξι μήνες λοιπόν, ο 34χρονος επισκεφτόταν τρείς φορές την εβδομάδα τους γείτονες του για να κάνει σέξ με την πανέμορφη νεαρή. Ωστόσο, μετά απο 72 αποτυχημένες προσπάθειες, άρχισαν όλοι να υποψιάζονται πως κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι ο 34χρονος έκανε προληπτικά κάποιες εξετάσεις.
Τα αποτελέσματα ήταν απλά σοκαριστικά καθώς όπως αποδείχθηκε ήταν και αυτός στείρος!
Τα δύο παιδιά που είχε αποκτήσει με τη γυναίκα του δεν ήταν δικά του. Μετά απο αυτό το τρελό συμβάν, που έφερε στο φώς κρυμμένα μυστικά, οι δύο νεαροί βρίσκονται στα δικαστήρια καθώς ο 29χρονος ζητάει πίσω τα λεφτά του, ενώ ο 34χρονος αρνείται να τα δώσει καθώς όπως ισχυρίζεται προσπάθησε να κάνει τη δουλειά που του ανατέθηκε αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

sportygossip.com
Keywords
Τυχαία Θέματα