Πορεία οπαδών του Πανιωνίου στη Βουλή!

Περισσότερα από τετρακόσια άτομα συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης για το συλλαλητήριο που θα γινόταν για τον Πανιώνιο, προκειμένου να...
αλλάξει η αρχική απόφαση περί αδειοδότησης που στέλνει την ομάδα στη Football League. Η συγκέντρωση των φιλάθλων της ομάδας ήταν προγραμματισμένη για τις 5 το απόγευμα, ενώ η ειρηνική πορεία προς τη Βουλή
ξεκίνησε στις 6:30 το απόγευμα.

Οι οπαδοί του συλλόγου της Νέας Σμύρνης έφτασαν γύρω στις 7.30 το απόγευμα στην Βουλή. Με συνθήματα οι περίπου 300 φίλοι του διαδήλωσαν υπέρ του Πανιωνίου, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «εμείς θα σε κρατήσουμε στην Α' Ιστορικέ» και ότι «οι κλέφτες είναι μέσα στην Βουλή, αυτοί λοιπόν να πέσουνε στη Β' Εθνική». Επιπλέον φώναξαν συνθήματα και εναντίον του Πρωθυπουργού αλλά και της Λάρισας.

Στις 8.10 αποχώρησαν χωρίς προβλήματα και υπό την διακριτική παρουσία της αστυνομίας ενώ πρέπει να τονισεί πως μπροστά από την Βουλή βρέθηκαν διμοιρίες των ΜΑΤ για να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα. Εκτός αυτού ακούστηκαν και πολλά συνθήματα υπέρ των Νεοσμυρνιωτών.

Εκτός αυτού ο κόσμος του Πανιωνίου είχε αναρτήσει προηγουμένως δύο πανό στην πλατεία της Νέας Σμύρνης όπου δεν κρύβει τη δυσάρεσκειά του και για τους διοικητικούς χειρισμούς στο πρόσφατο παρελθόν. Το ένα έγραφε: «Τσακίρη και Κιντή, στα δύσκολα την κάνατε μαζί» και το άλλο ανέφερε: «Κάτω τα χέρια σας από τον Πανιώνιο».
gazzetta.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα