Ψηλά στη λίστα το «κανόνι» της Σεντάν

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Άρναρ Γκρέταρσον ταξίδεψε στην Γαλλία περισσότερες από τρεις φορές κατά την διάρκεια της σεζόν που πέρασε. Ο αρχισκάουτερ της ομάδας Τόνι Σαβέβσκι ταξίδεψε άλλες τόσες. Επομένως θα ήταν και παράδοξο να
μην υπήρχαν στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ (και μάλιστα σε υψηλές θέσεις) ποδοσφαιριστές από το γαλλικό πρωτάθλημα. Κυρίως της δεύτερης κατηγορίας. Και μπορεί ο μεγάλος στόχος που
λεγόταν Ρίμπας να χάθηκε, καθώς ήταν αδύνατον η ΑΕΚ να ανταγωνιστεί μεταγραφικά την Τζένοα. Όμως οι κιτρινόμαυροι επιμένουν για την απόκτηση επιθετικού από την Γαλλία.

Σε περίοπτη θέση στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ είναι Αλέχις Αλάρτ. Ο 25χρονος Γάλλος επιθετικός που έκανε μια σούπερ σεζόν φέτος, μένει ελεύθερος από την Σεντάν. Τόσο ο Γκρέταρσον, όσο και ο Σαβέβσκι παρακολουθούν εδώ και πολύ καιρό την περίπτωση του και θεωρούν πως είναι εξαιρετική περίπτωση. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό πως σε δημοσκόπηση που έγινε μέσω του επίσημου σαιτ της Σεντάν για τους καλύτερους παίκτες της φετινής σεζόν, ο Αλάρτ ήταν πρώτος στις προτιμήσεις των οπαδών. Συγκέντρωσε ποσοστό 19%, έναντι 18% του κεντρικού αμυντικού Γουέσλι Λοτόα και 13% του έτερου επιθετικού της ομάδας Νικολάς Φαβέργκ. Μάλιστα ο Αλάρτ ήταν και πρώτος σκόρερ της ομάδας με 10 γκολ.

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, η Σεντάν κάνει προσπάθειες για να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη, αλλά είναι δύσκολο καθώς ο 25χρονος θέλει να κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του.

theplayer
Keywords
Τυχαία Θέματα