Ραγίζει το γυαλί με τον Ντιόγο!

Η προβληματική σχέση του Ντιόγο με τον Ολυμπιακό έχει φτάσει πλέον στα άκρα και δεν αποκλείεται οι δρόμοι των δυο πλευρών να χωρίσουν...

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο Βραζιλιάνος άσος αποτελεί πλέον ξένο σώμα για τους «ερυθρόλευκους», καθώς ο προπονητής της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ τον έθεσε στο περιθώριο.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών ενημέρωσε τον Ντιόγο ότι στο εξής θα προπονείται μόνος του, λόγω της αδιαφορίας που δείχνει τον τελευταίο καιρό στις προπονήσεις
και τον έθεσε στη διάθεση της διοίκησης, η οποία καλείται ουσιαστικά να αποφασίσει σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα. Ο Ντιόγο κλήθηκε ήδη σε απολογία από την διοίκηση, η οποία αναμένεται να τον τιμωρήσει, ενώ δεν αποκλείται να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση για να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

O 25χρονος στράικερ έχει παίξει φέτος σε ένα ματς πρωταθλήματος ως αλλαγή για 11' μόλις λεπτά...

Αύριο βγαίνει η αποστολή

Το πρωί του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν και πάλι στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, όπου γυμνάστηκαν για προτελευταία φορά, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας, με αντίπαλο τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Θεραπεία έκαναν ο Ραφίκ Τζιμπούρ (οίδημα στο δεξί γόνατο) και ο Νταβίδ Φουστέρ (θλάση στον προσαγωγό). Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο και μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, τεχνικής και τελειώματα φάσεων. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν και δίτερμα, δουλεύοντας στο κομμάτι της τακτικής. Θα επανέλθουν στο γήπεδο αύριο το πρωί στις 10:30, για την τελευταία τους προπόνηση πριν αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα