Ράιτ: «Αδικείται από το 3-1 ο Ολυμπιακός»

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε με δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο ο προπονητής της Μίλτον Κέινς Ντονς και άλλοτε σταρ της Αρσεναλ, Ιαν Ράιτ. Ο παλαίμαχος στράικερ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους «ερυθρόλευκους» επισημαίνοντας πως «ίσως το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης...
να αδικεί την ελληνική ομάδα με βάση την απόδοσή της στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης
του «Εμιρεϊτς»».

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού την Τετάρτη (3/9) στο «Εμιρεϊτς» ήταν πολύ καλή. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ δικαιούνταν κάτι παραπάνω από το 1-1 και αυτό άφησε να εννοηθεί στα λεγόμενα του και ο Ιαν Ράιτ.

«Η Αρσεναλ δούλεψε πολύ σκληρά για να κερδίσει τον Ολυμπιακό και πιστεύω πως είχε σύμμαχο και την τύχη», ήταν ακόμα μία ατάκα του Ράιτ, ο οποίος υπογράμμισε πως «η ομάδα του Βενγκέρ θα μπορούσε, κάλλιστα, να βρεθεί πίσω στο σκορ με δεδομένες τις ευκαιρίες που έχασε ο Ολυμπιακός».

Ο 48χρονος, πλέον, τεχνικός, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Εσπευσε να σταθεί και στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού και δη στην κίνηση του Κώστα Μήτρογλου.

«Πραγματικά κινήθηκε πολύ καλά ο επιθετικός του Ολυμπιακού, άφησε στήλες άλατος τα σέντερ μπακ και σκόραρε», είπε ο Ράιτ και πρόσθεσε: «Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε ένα ημίχρονο, όπου θα μπορούσε, κάλλιστα, να κερδίζει».

Οσο για την εικόνα του β' ημίχρονου, ο Ράιτ ήταν ξεκάθαρος. «Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ολυμπιακός μπορεί να μην ήταν και τόσο καλός, όμως είχε μία φάση ειδικά μετά το 2-1, όπου θα μπορούσε εκ νέου να ισοφαρίσει και να φύγει με το βαθμό από το Λονδίνο», είπε και κατέληξε: «Η Αρσεναλ μπορεί να κέρδισε με 3-1, όμως πραγματικά πιστεύω πως «γλίτωσε» την γκέλα χάρις σε κάποιες μονάδες που διαθέτει και έκαναν εν τέλει τη διαφορά. Αν ο Ολυμπιακός ήταν λίγο πιο τυχερός, ίσως να έφευγε με την ισοπαλία από την έδρα της Αρσεναλ».
Keywords
Τυχαία Θέματα