Σ. Κεδίκογλου: Πρέπει αυτή η ιστορία να σταματήσει

Με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε τα σενάρια που μιλούν για αλλαγή του χρηματοπιστωτικού συστήματος σε πανευρωπαϊκό επίπεδο μετά και το μοντέλο που επιλέχθηκε στην Κύπρο.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1 ο κ. Κεδίκογλου είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να υπογραμμίσω και να είμαι κατηγορηματικός σε αυτό ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα και κατηγορηματικότατα σας λέω ότι δεν υπάρχει ζήτημα κουρέματος καταθέσεων ούτε στην

Ελλάδα, ούτε σε καμία χώρα της Ευρωζώνης. Γνωρίζω τι είπε ο κ. Ντάισελμπλουμ, αλλά γνωρίζετε πολύ καλά τι είπε ο κ. Ζάιμπερτ, εκπρόσωπος της καγκελαρίου Μέρκελ, τι είπε ο Σιάμον Ο’ Κόνορ εκπρόσωπος του επιτρόπου Ολι Ρεν, ήταν κατηγορηματικότατοι».

Και πρόσθεσε: «Θέλω να επισημάνω ότι από πλευράς Κομισιόν, από πλευράς Γερμανίας, έχουμε κατηγορηματικότατες τοποθετήσεις. Και θέλω, επειδή γνωρίζετε πολύ καλά ότι η αγορά είναι και θέμα ψυχολογίας, να τονίσω ότι πρέπει αυτή η ιστορία να σταματήσει».

The post Σ. Κεδίκογλου: Πρέπει αυτή η ιστορία να σταματήσει appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα