Σοκ από τη δολοφονία της 34χρονης

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Ξάνθης βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ένας ύποπτος, ο οποίος ανακρίνεται για τη φρικιαστική δολοφονία της 34χρονης κοπέλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 35χρονο, κάτοικο της περιοχής που έγινε το έγκλημα και του οποίου τα δακτυλικά αποτυπώματα βρέθηκαν σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και σε μία μηχανή έξω από σπίτι του θύματος.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ από τον 35χρονο ζητήθηκε δείγμα γενετικού υλικού, ώστε να συγκριθεί με αυτό του δράστη, που βρέθηκε στη σορό της άτυχης κοπέλας. Όπως αναφέρει

το xanthipress.gr, δεν επιβεβαιώνεται ότι o φερόμενος ως δράστης γνώριζε την 34χρονη Ζωή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού μιας φοιτήτριας – πριν από ένα χρόνο- αλλά δεν είχε προφυλακιστεί, χωρίς να είναι γνωστοί ακόμη οι λόγοι. Ο προσαχθείς λέγεται ότι πρόσφατα είχε ανοίξει οπωροπωλείο στην περιοχή της «40 Εκκλησιών», κοντά στο σπίτι του θύματος.

Zητούν να βρεθεί ο δράστης

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Ξάνθης από το φρικιαστικό έγκλημα με θύμα την άτυχη 34χρονη. Συγγενείς, φίλοι αλλά και κάτοικοι της περιοχής που διέμενε η κοπέλα ζητούν να εντοπιστεί και να ταυτοποιηθεί άμεσα ο δράστης του φριχτού εγκλήματος, ζητώντας δικαιοσύνη για τον τραγικό θάνατο της άτυχης Ζωής. Στην Ξάνθη έχει εγκατασταθεί πολυμελής ομάδα αξιωματικών και στελεχών της Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών που εξετάζει τις συνθήκες και τα ευρήματα του αποτρόπαιου εγκλήματος.

«Ήταν ένας άγιος η αδελφή μου»

Σοκαρισμένος και χωρίς ακόμη να μπορεί να συνειδητοποιήσει το τι ακριβώς έχει συμβεί ο αδελφός της 34χρόνης περιγράφει τις στιγμές τρόμου και φρίκης που έζησε αυτός και η οικογένεια του τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν αντίκρισαν το απανθρακωμένο πτώμα της Ζωής λίγα μόλις μέτρα έξω από το σπίτι τους.

«Ήταν ένας άγιος μες τη χαρά και μες το χαμόγελο. Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για διακοπές και ήρθαν και τη σκότωσαν κάτω από το σπίτι της» λέει ο ίδιος μη μπορώντας να συγκρατήσει τα συναισθήματά του ενώ παράλληλα εξιστορεί τα όσα τραγικά συνέβησαν έξω από το πατρικό τους σπίτι λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Για βιασμό και συντριπτικά κατάγματα μιλά το πόρισμα του Ιατροδικαστή για το φρικτό έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του xanthipress.gr, η άτυχη κοπέλα υπέστη βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση, οι λεπτομέρειες της οποίας εξετάζονται από την εγκληματολογική έρευνα, σε εργαστηριακό επίπεδο. Παράλληλα, όμως, έχει υποστεί κακώσεις τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι, ουσιαστικά συντριπτικά κατάγματα,γεγονός που μαρτυρά επώδυνο θάνατο πριν ο απάνθρωπος δράστης τη βάλει φωτιά. Για το λόγο αυτό εντοπίστηκαν εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο πάνω μέρος του σώματός της.

Πενθούν και στο Facebook για τον άδικο χαμό της 34χρόνης!

Συγκλονισμένη η Ξάνθη

Φρίκη στην Ξάνθη

Keywords
Τυχαία Θέματα