Σοκ με Ιμπαγάσα

Άσχημα μαντάτα επιφύλασσε το ιατρικό δελτίο της Δευτέρας για τον Ολυμπιακό. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί ζημιά και θα μείνει εκτός γηπέδων για ένα μήνα...

Συγκεκριμένα, ο «Κάνιο» έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό δεξιά, θα αρχίσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης και η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται να γίνει σε περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Ετσι λοιπόν ο «εγκέφαλος» του Ολυμπιακού
θα χάσει σίγουρα τα ματς πρωταθλήματος με Ξάνθη (20/10) εντός, Αρη (29/10) εκτός και ΟΦΗ (3/11) εντός, καθώς και τους δυο «τελικούς» με την Μονπελιέ (24/10 εκτός, 6/11 εντός) για τον 2ο Ομιλο του Champions League...

Σε ό,τι αφορά στον Γιάννη Μανιάτη οι ενοχλήσεις που ένιωσε στον μηρό δεξιά δεν εμπνέουν ανησυχία, αφού είναι αποτέλεσμα ελαφριάς κόπωσης. Ο Έλληνας μέσος ουσιαστικά δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ετσι, στα «πιτς» θα παραμείνουν ο Ιμπαγάσα για ένα μήνα, ο Χοσέ Χολέμπας, που επίσης υπέστη θλάση στον χθεσινό αγώνα με τους Αρκάδες για δυο εβδομάδες, ενώ εκτός δράσης παραμένουν και οι Τάσος Παπάζογλου, Λιούμπομιρ Φέισα, καθώς κι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που θα επιστρέψει με το νέο έτος.
Keywords
Τυχαία Θέματα