Σοκάρουν οι αποκαλύψεις των Wikileaks για τον Πάνο Καμμένο

Τα απίστευτα στοιχεία που ήλθαν στο φως μέσω της εφημερίδας “Δημοκρατία” και αναφέρονται σε τηλεγραφήματα των Wikileaks που περιγράφουν επαφές του Πάνου Καμμένου με Αμερικανούς αξιωματούχους, σόκαραν ακόμα και εμάς. Παρά το ότι παρακολουθούμε στενά τις κινήσεις Καμμένου από την εποχή της εξεταστικής για
τη Siemens και έχουμε εκτιμήσει αρκετές πτυχές του αγώνα του, δεν τον...
είχαμε εξιδανικεύσει αφού και αυτός ήταν μέλος του πολιτικού συστήματος όλα αυτά τα χρόνια.Μετά όμως από αυτές τις αποκαλύψεις, οφείλουμε να πούμε ότι ακόμα και οι Αμερικανοί θα πρέπει να έμειναν έκπληκτοι. Έκπληκτοι, διότι μέχρι σήμερα, όπως φαινόταν από τα προηγούμενα τηλεγραφήματα που έχουν έλθει στο φως της δημοσιότητας, κάθε Έλληνας πολιτικός που προσέγγιζε τον Αμερικανικό παράγοντα, είχε ως σκοπό την …επίδειξη υποτέλειας και Εθνικής μειοδοσίας! Θυμηθείτε τις αποκαλύψεις για τον ΓΑΠ και την προθυμία του να κάνει φύλλο και φτερό τα συμφέροντα της Ελλάδας…Ειδικά όμως για τους γαλάζιους που έχουν αναφερθεί εως σήμερα στα Wikileaks, υπήρχαν τρία κοινά στοιχεία (και μιλάμε για εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ έτσι;)

1. Πλειοδοτούσαν στην συκοφαντία κατά του Καραμανλή, την ίδια στιγμή που ήτανκυβέρνηση!!

2. Συκοφαντούσαν συναδέλφους τους, υπουργούς! (π.χ. Παυλόπουλος)

3. Αδιαφορούσαν παντελώς για την πατρίδα τους! Δεν ζήτησαν απολύτως τίποτα για την χώρα, αντίθετα κοίταζαν να πλασάρουν το τομάρι τους ως πιστό γυμνοσάλιαγκα, έτοιμο για κάθε “παραχώρηση”!

Φανταστείτε λοιπόν την περίπτωση του... η συνέχεια εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα