Συμπλοκές οπαδών στα Τρίκαλα

Χαμός έγινε χτες το βράδυ σε σύνδεσμο των Τρικάλων, όπου οπαδοί από την Καρδίτσα εισέβαλαν με ρόπαλα και μολότοφ. «Όμηρος» ένας 20χρονος εκ των κουκουλοφόρων βρίσκεται στο νοσοκομείο. Δέκα περίπου κουκουλοφόροι, οπαδοί από την Καρδίτσα – σύμφωνα με μαρτυρίες – εισέβαλαν...
στον σύνδεσμο των «Σακαφλιάδων» στην οδό Κολοκοτρώνη στο κέντρο των Τρικάλων, λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ.

Στο σύνδεσμο υπήρχαν πέντε μέλη των «Σακαφλιάδων», ενώ δύο αυτοκίνητα μετέφεραν τους δέκα κουκουλοφόρους οι οποίοι έσπασαν τζάμια του συνδέσμου και πιάστηκαν στα χέρια με τους Τρικαλινούς.

Στις συμπλοκές
που ακολούθησαν, ένας Τρικαλινός τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενώ έπιασαν «όμηρο» έναν 20χρονο Καρδιτσιώτη τον οποίο αφού ξυλοκόπησαν άγρια, τον γδύσανε και τον πέταξαν στον δρόμο. Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά οι κουκουλοφόροι είχαν ήδη τραπεί σε φυγή.

Το ασθενοφόρο έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία των «Σακαφλιάδων», ενώ παρέλαβε τον 20χρονο Καρδιτσιώτη και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες είχαν στην κατοχή τους λοστούς, ρόπαλα και μολότοφ, τις οποίες δεν πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν.
gazzetta.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα