Συνεχίζει στη Μίλαν ο Ρομπίνιο

Τη βεβαιότητα πως ο Ρομπίνιο θα παραμείνει στη Μίλαν, εξέφρασε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, αφού δεν επιτεύχθηκε συμφωνία με καμία από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του.

Βρέθηκε στη Βραζιλία με σκοπό να διαπραγματευτεί την παραχώρηση τόσο του Ρομπίνιο, όσο και του Πάτο, οι οποίοι έδειχναν να επιθυμούν τον… επαναπατρισμό τους. Τελικά ο Αντριάνο Γκαλιάνι επέστρεψε στην Ιταλία έχοντας πετύχει να πουλήσει μόνο τον δεύτερο, αφού ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει πως θα παραμείνει στο Μιλανέλο.

Αυτό φάνηκε από όσα δήλωσε

κατά την επιστροφή του από τη «χώρα της σάμπας», ο ισχυρός άντρας των «ροσονέρι». «Ο Ρομπίνιο επιθυμούσε να επιστρέψει στο σπίτι του, δεν ήταν πως ήθελε να φύγει από τη Μίλαν. Ζητούσε να επιστρέψει στη Σάντος, αλλά κάθε διαπραγμάτευση… ναυάγησε.

Η πρώην ομάδα του παίκτη δεν ικανοποίησε ούτε εμάς, ούτε τον ίδιο, με συνέπεια να οδηγηθούμε σε αδιέξοδο. Υπήρξαν άλλοι σύλλογοι που θα μπορούσαν να πληρώσουν αυτά που ζητούσαμε, αλλά ο Ρομπίνιο δεν ήθελε να πάει πουθενά αλλού εκτός της Σάντος. Συνεπώς αποφάσισε να παραμείνει στη Μίλαν», αποκάλυψε ο Γκαλιάνι.

Αντίθετα ο Πάτο βρήκε ομάδα στην οποία θα προσπαθήσει να… αναστηθεί. «Στενοχωρήθηκα με την εξέλιξη που είχε η πορεία του Πάτο στη Μίλαν. Μετά από δύο εκπληκτικά χρόνια, άρχισαν τα προβλήματα και η αγωνιστική πτώση του παίκτη. Όταν μου ζήτησε να γυρίσει στη Βραζιλία, αν και με πλήγωσε, δεν μπορούσα παρά να τον ικανοποιήσω», είπε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Μεταγραφές θα γίνουν; Τώρα που έφυγε ο Πάτο, άδειασε μία θέση επιθετικού. «Οι επιθετικοί μας ήταν 6, τώρα είναι 5. Δε νομίζω πως τίθεται θέμα… λειψανδρίας. Αν δεν πουληθεί κάποιος άλλος, δεν πρόκειται να αποκτηθεί κανείς. Ο Αλέγκρι έχει στη διάθεσή του και πολλούς και ικανούς επιθετικούς», σημείωσε ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Συνεχίζει στη Μίλαν ο Ρομπίνιο appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα