Συνελήφθη ο «ηλίθιος» της Λιντς

Ο 21χρονος άνδρας Ααρον Κόουλεϊ, οπαδός της Λιντς Γιουνάιτεντ και προφανώς οξύθυμος, συνελήφθη για την επίθεση στον τερματοφύλακα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Κρις Κέρκλαντ την προηγούμενη Παρασκευή...
Ηταν στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης Σέφιλντ – Λινς και ο Κέρκλαντ είχε μόλις δεχθεί το γκολ
της ισοφάρισης, όταν ένας νεαρός οπαδός κατάφερε να ορμήσει στον αγωνιστικό χώρο και ερχόμενος πίσω από την εστία γρονθοκόπησε τον Κέρκλαντ.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας δεν είχε προλάβει καν να δει τον άνδρα να του επιτίθεται και σωριάστηκε στο έδαφος από το χτύπημα, την ώρα που ο οπαδός έτρεχε να χωθεί ξανά ανάμεσα στο πλήθος των οπαδών της Λιντς.

«Ημουν απογοητευμένος από το γκολ που δέχτηκα και κοιτούσα το έδαφος καθώς κλωτσούσα την μπάλα μπροστά για να ξεκινήσει ξανά το παιχνίδι. Ενιωσα πως κάποιος με πλησίαζε και ξαφνικά ήρθε καταπάνω μου, χτυπώντας με και με τα δυο χέρια», είπε μεταξύ άλλων ο Κέρκλαντ, που κατάφερε να αγωνιστεί για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

«Σκεφτόμουν την οικογένειά μου να παρακολουθεί και να βλέπει κάτι τέτοιο. Δεν ήταν ωραίο συναίσθημα να σκέφτομαι πως η κόρη μου είδε να δέχομαι τέτοια επίθεση», πρόσθεσε ο άλλοτε τερματοφύλακας της Λίβερπουλ.

Το περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του Sky Sports, που μετέδιδε το παιχνίδι, και ο Κόουλεϊ συνελήφθη την Κυριακή, δυο μέρες μετά το παιχνίδι. Τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο κι ενώ ήδη ο πρόεδρος της Λιντς Κεν Μπέιτς του έχει βγάλει... περιοριστικά μέτρα.

«Καλά θα κάνει αυτός ο ηλίθιος να μην ξαναπλησιάσει κοντά στο Ελαντ Ρόουντ (σ.σ. γήπεδο της Λιντς) ποτέ ξανά. Υπάρχει πολύς κόσμος θυμωμένος με ό,τι έκανε. Δουλεύουμε χρόνια προσπαθώντας να βελτιώσουμε την εικόνα του συλλόγου. Κι αυτός ο τύπος μας έκανε ζημιά. Είναι άδικο», δήλωσε εκνευρισμένος ο Μπέιτς.
Keywords
Τυχαία Θέματα