Τα αλλάζει όλα ο Γκαγκάτσης

Τέσσερα χρόνια μετά την επανεκλογή του για τρίτη φορά στην ηγεσία της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, τον Οκτώβριο του 2008, αλλά και την παραίτησή του από τη θέση δύο μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2008, ο Βασίλης Γκαγκάτσης διεκδικεί και πάλι την προεδρική καρέκλα της ΕΠΟ στην οποία έχει ήδη καθίσει επτά χρόνια (2001-2008)...
«Με σχέδιο για να αλλάξω τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ύστερα από τρία χρόνια περισυλλογής, στα οποία έκανα την αυτοκριτική μου και κατάλαβα τα λάθη μου, κατεβαίνω και πάλι τις εκλογές» είπε στη
συνέντευξη που παραχώρησε στο «Goal» για τις αρχαιρεσίες της 6ης Οκτωβρίου 2012 που "θα είναι ντέρμπι" και τους λόγους για τους οποίους κατέρχεται και πάλι ως υποψήφιος πρόεδρος.

Ο κ. Γκαγκάτσης, στη συνέντευξη που έγινε στον "Διόνυσο" με φόντο την Ακρόπολη, παρουσίασε το πρόγραμμά του για την επόμενη μέρα στην ΕΠΟ που περιλαμβάνει εκλογές για τα μέλη της ΚΕΔ, τακτικούς δικαστές, οικονομική αυτοδυναμία των ενώσεων και σχέδιο ανάπτυξης του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Μίλησε, όμως, και για άλλα πράγματα, όπως την εθνική ομάδα και τον Φερνάντο Σάντος, του οποίου προανήγγειλε την παραμονή, τις αποδοκιμασίες στο Καλλιμάρμαρο μετά την κατάκτηση του Euro 2004, την εμπλοκή του με τη δικαιοσύνη, την «παράγκα», αλλά και την παραίτησή του από την προεδρία της ομοσπονδίας τον Δεκέμβριο του 2008.
Keywords
Τυχαία Θέματα