«Τα Δημοτικά Μ.Μ.Ε. - παρόν και μέλλον»

Τη Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου, στις 12.00, ο ΑΘΗΝΑ 9.84 διοργανώνει στο Αμφιθέατρο του σταθμού, ημερίδα εργασίας, με θέμα «Τα Δημοτικά Μ.Μ.Ε. - παρόν και μέλλον».

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση άνθρωποι του πολιτικού χώρου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μεταξύ των οποίων...
ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο δήμαρχος Πειραιά
Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας» Νικήτας Κακλαμάνης, ο υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννης Ραγκούσης, ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Τηλέμαχος Χυτήρης, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σπύρος Βούγιας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκος Σοφιανός, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» Ελένη Πορτάλιου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μένουμε Αθήνα» Γιώργος Αμυράς, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ - δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος και εκπρόσωποι Τύπου των πολιτικών κομμάτων.

Η έναρξη της Ημερίδας θα γίνει από την πρόεδρο του ΑΘΗΝΑ 9.84 Ρέα Γαλανάκη, η οποία θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό, όπως επίσης χαιρετισμό θα απευθύνουν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Συντονιστής, ο δημοσιογράφος Φοίβος Καρζής.
Keywords
Τυχαία Θέματα