Τελευταία ευκαιρία για το ''σεντόνι''!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη υποδέχεται την Τετάρτη στις 17:15, ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Οι πράσινοι...
αν πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης χαράζουν πορεία για την πρωτιά της βαθμολογίας και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ σε αντίθετη περίπτωση βάζουν σε κίνδυνο την έξοδό τους στην Ευρώπη, αφού με πρωτιά της ΑΕΚ,
ο τελευταίος μένει Ελλάδα.

Το σερί νικών που έχει δημιουργήσει εις βάρος του ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να σπάσει σήμερα ο Παναθηναϊκός, σε ένα ματς που μοιάζει με τελικό για αυτόν. Οι «πράσινοι» μπήκαν ως πρωτοπόροι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, αλλά αν ηττηθούν σήμερα θα καταλήξουν τελευταίοι. Το «τρίποντο» αποτελεί μονόδρομο, αφού μόνο αυτό και σε συνδυασμό με μη νίκη της ΑΕΚ στην Τούμπα θα μπορέσει να διεκδικήσει έστω την πρώτη θέση των αγώνων διαβάθμισης.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει γνωστά τα αγωνιστικά του πλάνα όλη την εβδομάδα. Στα συν για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι η επιστροφή στην αρχική ενδεκάδα των Κατσουράνη και Ζιλμπέρτο, η απουσία των οποίων ήταν εμφανής στο ματς του Βόλου.

Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Τζόρβας, ενώ την τετράδα στην άμυνα θα αποτελούν οι Βύντρα δεξιά, Σπυρόπουλος αριστερά και Καντέ, Μπουμσόνγκ στο κέντρο. Αν ο Σπυρόπουλος δεν κριθεί έτοιμος λόγω του ότι προέρχεται από τραυματισμό, θα πάρει την θέση του ο αμυντικός από το Μάλι, με τον Σαριέγκι να διατηρείται σέντερ μπακ. Πιο μπροστά επιστρέφει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τους Νίνη και Κατσουράνη να έχουν το βάρος της οργάνωσης. Στα δεξιά θα πάει, κατά πάσα πιθανότητα, ο Μαρίνος ώστε να έχει βοήθειες στην άμυνα ο Βύντρα, ενώ αριστερά θα παίξει και πάλι ο Λέτο. Ο Σισέ θα αποτελέσει για άλλη μία φορά την επιθετική αιχμή του Παναθηναϊκού.
Keywords
Τυχαία Θέματα