Τελειώνει με Μητρόπουλο η ΑΕΚ

Μέσα στη μέρα ολοκληρώνεται η μετακίνηση του Παύλου Μητρόπουλου στην ΑΕΚ. Ο 22χρονος μέσος αναμένεται στην Αθήνα το μεσημέρι και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση για να υπογράψει. Η «Ένωση» θα δώσει 30.000 ευρώ στον Παναιτωλικό ως… ενοίκιο για το δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι, ενώ έχει οριστεί οψιόν αγοράς 80.000 ευρώ για το καλοκαίρι.

Στο μεταξύ, οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση επιθετικού. Πρώτος στόχος είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος, αλλά στην ΑΕΚ περιμένουν να ξεκαθαρίσει (ίσως και σήμερα) αν ο 26χρονος φορ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει στο τέλος του 2012, με τον Παναθηναϊκό. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης είναι κοντά στην «Ένωση».

Πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να ενισχυθούν ακόμη με έναν αριστερό μπακ κι έναν ακραίο μεσοεπιθετικό. Ο Έβαλντ Λίνεν θα ήθελε πολύ την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη ως δανεικού από τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, δεδομένου ότι θα προκύψουν αντιδράσεις από τον κόσμο της ΑΕΚ που δεν θέλει… χάρες από τους Πειραιώτες.

Όλες οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ είναι υπό την προϋπόθεση πως θα εξασφαλιστεί φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, για τις οποίες απαιτούνται χρήματα. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ αισιοδοξούν πως θα τα βρουν (είτε από κάποια έσοδα από τη Nova, είτε από επενδυτές), αλλά ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος.

Σε ό,τι αφορά στον Δημήτρη Βιντιάδη, περιμένουν από σήμερα κάποια επαφή μαζί του. Και είναι πλέον εμφανές πως οι φίλοι της «Ένωσης» έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους με την υπόθεση που άρχισε το Σεπτέμβριο και συνεχίζεται μέχρι τα τέλη του 2012.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα