Θα το παλέψει για Σισοκό

Δεδομένη είναι η επιθυμία της διοίκησης του Παναθηναϊκού να κρατήσει τον Ιμπραΐμ Σισοκό στο ρόστερ της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Ο Ιβοριανός χαφ αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους «πράσινους» από την Βόλφσμπουργκ.

Η υπόθεση, όμως, δεν είναι εύκολη ακόμα, αφού η γερμανική ομάδα ενδέχεται να προτιμήσει να τον πουλήσει αντί να τον παραχωρήσει εκ νέου ως δανεικό.

Ωστόσο, το «τριφύλλι» αυτή τη στιγμή

δεν έχει την οικονομική άνεση για να αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει ελπίζει με τις όποιες πιθανότητες έχει, έχοντας ταυτόχρονα και την συναίνεση του Σισοκό, αλλά οι εξελίξεις μετατίθενται από τον Μάιο.

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Αλαφούζος

Με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την ερχόμενη Πέμπτη.

Τα μέλη του «τριφυλλιού» θα συζητήσουν την προκήρυξη ΑΜΚ, η οποία είναι επιβεβλημένη για να μπορέσει ο σύλλογος να περάσει τον έλεγχο της UEFA και θα πρέπει να επιδείξει ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια να μπουν χρήματα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε θα ξεκινήσει η συγκεκριμένη διαδικασία και το ύψος των χρημάτων που θα μπουν στην ομάδα, κάτι που θα συζητήσουν ο Αλαφούζος και οι συνεργάτες του.

Στο Δ.Σ. θα παρθούν αποφάσεις, και για τις επόμενες κινήσεις της διοίκησης στο θέμα με τους διακανονισμούς που πρέπει να υπογράψουν οι ποδοσφαιριστές.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Θα το παλέψει για Σισοκό appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα