«Θα το πάρουμε του χρόνου»

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε ότι μπορεί την φετινή χρονιά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι η… βασίλισσα της Premier League, ωστόσο αυτό του δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη και τον πεισμώνει προκειμένου να προσπαθήσει για τον τίτλο πρωταθλήματος της προσεχούς χρονιάς.

«Έχει τελειώσει, αυτό βέβαια δεν αλλάζει κάτι γιατί εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε σαν να είμαστε ακόμη ζωντανοί στη μάχη διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Κάθε μεγάλη ομάδα, ακόμη και σε περιπτώσεις που δεν μπορεί να πάρει έναν τίτλο εξακολουθεί

να προσπαθεί μέχρι την τελευταία στιγμή», σημείωσε αρχικά ο κόουτς των «πολιτών», για να προσθέσει στη συνέχεια, όσον αφορά τον βαθμολογικό πίνακα του αγγλικού πρωταθλήματος:

«Η Τσέλσι βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από εμάς, η Τότεναμ 5 και έχουμε 9 παιχνίδια ακόμα μπροστά μας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Η Σίτι, η οποία βρίσκεται 18 βαθμούς πίσω από την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, υποδέχεται τη Νιούκαστλ, το Σάββατο, για την 30η αγωνιστική.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Θα το πάρουμε του χρόνου» appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα