Θέμα με Γκαρσία

Πρόβλημα έχει προκύψει στον ΠΑΟΚ από την ξαφνική αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία από τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Άρη.

Επίσημα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο Ουρουγουανός χαφ αισθάνθηκε αδιαθεσία και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπόρεσε να προπονηθεί.

Ωστόσο, θεωρείται δύσκολο μέσα σε λίγες εβδομάδες ο 35χρονος παίκτης να είναι ξανά άρρωστος.

Είναι φανερό ότι ο Γκαρσία έχει

πρόβλημα με τη χρησιμοποίησή του ή και τη διαχείρισή του γενικότερα από την τεχνική ηγεσία.

Άλλωστε, πριν από λίγες μέρες είχε δηλώσει: «Οταν καταλάβω ότι δεν με θέλουν, θα φύγω μόνος μου. Αν πάλι δεν με θέλουν, ας μου το πουν ξεκάθαρα…».

Το θέμα με τον Ουρουγουανό ξεκίνησε από την αρχή της σεζόν, όταν είχε υποστεί την πρώτη θλάση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Από τότε είχε άλλες τρεις διαδοχικές θλάσεις στον τετρακέφαλο και όλη αυτή η κατάσταση τον άφησε εκτός δράσης γι’ αρκετούς μήνες.

Η επιστροφή του 35χρονου χαφ μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα απραξίας φαίνεται πως είναι και το μεγάλο πρόβλημα που έχει ο Γιώργος Δώνης, αφού δεν έχει βρεθεί κάποια λύση για την καλύτερη διαχείρισή του.

Ο Γκαρσία έχει κλειστεί στο σπίτι και είναι σε συνεχόμενη επαφή με τους εκπροσώπους του, ενώ η διοίκηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να μεταφέρει τις όποιες εξελίξεις και τις συζητήσεις για την Δευτέρα, μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Αρη.

Μέσα στην έντονη φημολογία που προέκυψε αναφέρθηκε ότι ο Ουρουγουανός μάλωσε με τον Γιώργο Δώνη, κάτι που δεν ισχύει. Το θέμα είναι ότι ο 35χρονος μέσος αποχώρησε πριν ανακοινωθεί η αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τους «κίτρινους».

Πηγή: sport-fm

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Θέμα με Γκαρσία appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα