«Θετικό ότι αφιερώνεται ένα υπουργικό στο ΕΣΠΑ»

«Θετικό» χαρακτηρίζει η Ιπποκράτους το γεγονός ότι «αφιερώνεται μια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στο ΕΣΠΑ 2014-2020 και ιδίως στο τρέχον ΕΣΠΑ».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το ΠΑΣΟΚ παρακολουθεί σε καθημερινή βάση την πορεία και τα προβλήματα του ΕΣΠΑ διατύπωσε συγκεκριμένες προτάσεις, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Πρόεδρου και αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

του ΠΑΣΟΚ

«Είναι θετικό το γεγονός ότι αφιερώνεται μια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στο ΕΣΠΑ 2014-2020 και ιδίως στο τρέχον ΕΣΠΑ.

Το ΠΑΣΟΚ παρακολουθεί σε καθημερινή βάση την πορεία και τα προβλήματα του ΕΣΠΑ και διατύπωσε συγκεκριμένες προτάσεις, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Πρόεδρου και αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Τη Δευτέρα 18/2 στη συνάντηση που οργανώνεται με τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς, κατά την οποία θα παρουσιαστεί η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης, θα παρουσιαστεί και η συγκεκριμένη πρότασή του για το «ΕΣΠΑ Κρίσης», ως άμεση απάντηση στη ζωτική ανάγκη ανάσχεσης της ύφεσης και της ανεργίας».

The post «Θετικό ότι αφιερώνεται ένα υπουργικό στο ΕΣΠΑ» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα