Τι δίνουν οι Τούρκοι για Σνάιντερ

Τις τελευταίες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητες διάφορες πληροφορίες που είχαν να κάνουν με τις λεπτομέρειες της πρότασης που κατέθεσε η Γαλατασαράι στην Ίντερ, προκειμένου να αποκτήσει τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Οι πληροφορίες αυτές, όμως, δεν ήταν ακριβείς, κάτι που ανάγκασε τον πρόεδρο του Τουρκικού συλλόγου, Ουνάλ Αϊσάλ, να προβεί σε δηλώσεις, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

«Διαβάζω διάφορα ποσά, κανένα από τα οποία δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις,

σας πληροφορώ πως η Γαλατασαράι συμφώνησε να δώσει 7,5 εκατ. ευρώ στην Ίντερ, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του Σνάιντερ θα είναι μικρότερες από τα 5,5 εκατ. ευρώ που ακούγονται», αποκάλυψε ο πρόεδρος Αϊσάλ.

Από τα λόγια του διαφαίνεται μια βεβαιότητα πως η μεταγραφή του Ολλανδού θα πραγματοποιηθεί, τελικά. «Εμείς έχουμε συμφωνήσει σε όλα με τους Ιταλούς.

Απομένει να τα βρουν και εκείνοι με τον παίκτη και όλα θα τελειώσουν. Προσωπικά δεν βλέπω κάποιο λόγο για τον οποίον θα χαλούσε η συμφωνία.

Αλλά ακόμα και αν η μεταγραφή αυτή δεν πραγματοποιηθεί, δεν χάλασε και ο κόσμος. Η ζωή συνεχίζεται», είπε χαμογελώντας ο πρόεδρος της Γαλατασαράι, που δείχνει σίγουρος πως ο Σνάιντερ θα αποκτηθεί, τελικά, από την ομάδα του.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Τι δίνουν οι Τούρκοι για Σνάιντερ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα