«Την τηλεόραση την αγαπώ και χαίρομαι που με προσεγγίζουν»

Για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα ως διευθύντρια θεατρικών παραγωγών, τη φημολογούμενη επιστροφή της στην τηλεόραση, αλλά και το ανοιχτό «φλερτ» με το Star μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου στο «ΕΓΩ! Weekly».

Για το τι περιλαμβάνει η νέα της δουλειά είπε: «Τα πάντα! Από το πιο απλό έως το πιο σύνθετο. Από το να ασχολείσαι με τους ηθοποιούς, τους σκηνογράφους, τους σκηνοθέτες, τα έργα, τις πρόβες, μέχρι το να μου πει ο Κρατερός Κατσούλης ότι του έχει τελειώσει η πούδρα στο

καμαρίνι του και, ως παραγωγή, πρέπει να μεριμνήσω για αυτό».

Η παρουσιάστρια μίλησε και για την τηλεόραση: «Επειδή έκανα τόσα χρόνια αυτή την δουλειά, συνεχίζω να ζητάω τα ίδια πράγματα. Δεν είναι κάτι, λοιπόν, με το οποίο δεν ασχολούμαι. Από πέρυσι έχω κάνει διάφορες συζητήσεις για διαφορετικά μεταξύ τους project, τα οποία δεν υλοποιήθηκαν για διάφορους λόγους. Ακόμα και τώρα συζητάω. Η τηλεόραση ήταν μια δουλειά που έκανα επισταμένα και με πολύ αγάπη, οπότε δεν τράβηξα ένα «χ» για να διαγράψω τα πάντα. Ίσα ίσα, την αγαπώ και χαίρομαι που με προσεγγίζουν. Μπορεί στο άμεσο μέλλον να κάνω και τηλεόραση, αλλά αυτήν την δουλειά που μόλις έχει ξεκινήσει, δεν θα τη σταματήσω, γιατί μου αρέσει πολύ και νιώθω πολύ δημιουργική».

Και συνέχισε: «Κάνω συζητήσεις για κάποια πράγματα, αλλά ειδικά για ένα πρόγραμμα όπως το Your Face Sounds Familiar απαιτούνται ειδικές δεξιότητες και ταλέντα, τα οποία δεν έχω και θα γινόμουν ρεζίλι στο πανελλήνιο, οπότε… Οι άνθρωποι του καναλιού και της παραγωγής έχουν στο μυαλό τους κάτι πολύ σοβαρό και προσεγμένο και νομίζω πως θα είναι πολύ αξιόλογη παραγωγή. Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιου είδους παραγωγές – και για τον κόσμο και για την ίδια την τηλεόραση».

Όσο για τις δηλώσεις του Σταμάτη Μαλέλη ότι η Κατερίνα Καραβάτου λείπει από την τηλεόραση, ότι είναι καλό παιδί και στις δύσκολες εποχές τα καλά παιδιά χρειάζονται και πως αν έκανε τρεις καλές μετεγγραφές, θα την ήθελε στο Star, η ίδια είπε:

«Χάρηκα πολύ, γιατί ένας άνθρωπος που είναι σε αυτή τη θέση εκφράζει δημοσίως μια τέτοια άποψη. Είπε κάποια πράγματα, τα οποία ήθελα να τα έχουν καταλάβει για μένα οι άνθρωποι και σε αυτά ακριβώς αναφέρθηκες. Το βρήκα πολύ γλυκό, πολύ σημαντικό και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα».

Τέλος η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε και για τα κιλά της εγκυμοσύνης και για το αν ταλαιπωρήθηκε να τα χάσει:

«Έβαλα περίπου 13 κιλά στην εγκυμοσύνη μου, από τα οποία τα έξι έφυγαν στο μαιευτήριο. Ωστόσο, επειδή θήλασα για έντεκα μήνες, πήρα 2 – 3 κιλά ακόμη. Ουσιαστικά, έχασα όλα τα κιλά στους τελευταίους έξι μήνες. Χωρίς άγχος».

The post «Την τηλεόραση την αγαπώ και χαίρομαι που με προσεγγίζουν» appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα