Το αιμοδιψές "καταραμένο" πατρικό σπίτι της Σαρλίζ Θερόν!

Με μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι του βρέθηκε νεκρός ο έμπορος αυτοκινήτων ονόματι Μπέρι Νιούλαντ που ζούσε τα τελευταία χρόνια στο «καταραμένο»...
πατρικό της Σαρλίζ Θερόν στην Νότια Αφρική. Εκεί που το 1991 η μητέρα της 15χρονης τότε Σαρλίζ Θερόν πυροβόλησε και σκότωσε τον αλκοολικό πατέρα της.

21 χρόνια ακριβώς μετά το μοιραίο βράδυ που η μητέρα της 36χρονης σταρ, Γκέρντα Μάριζ, σήκωσε το δίκαννο και πυροβόλησε τον αλκοολικό σύζυγό της, Τσαρλς (ο οποίος απειλούσε ότι θα μπει
στο σπίτι και θα τους σκοτώσει), το σκηνικό επαναλήφθηκε.

Συγκεκριμένα πέντε κλέφτες μπήκαν μέσα στο πατρικό της Θερόν στο Γιοχάνεσμπουργκ λέγοντας ψέματα ότι τους ενδιέφερε να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο από τον έμπορο αυτοκινήτων που είναι ο νέος ιδιοκτήτης.

Στην συνέχεια έδεσαν και κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο τον κηπουρό και την υπηρέτρια, πήραν τον ιδιοκτήτη στο μπάνιο και άρχισαν να τον καίνε με τσιγάρα και ένα καυτό σίδερο σιδερώματος μέχρι να τους αποκαλύψει που φυλάει τα χρήματά του.

Όταν εκείνος ενέδωσε, του έδεσαν μια πλαστική σακούλα γύρω από το κεφάλι, σιγουρεύτηκαν ότι είναι νεκρός και αποχώρησαν.

iefimerida.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα