Το μυαλό τους στο γήπεδο…

Στο περιθώριο των ταμειακών διευκολύνσεων, των παραιτήσεων και όλου του θεάτρου του παραλόγου, η ΑΕΚ έχει και ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να παίξει.

Πάνω που το αγωνιστικό κομμάτι της ΑΕΚ άρχιζε να «στρώνει», έρχονται αυτές οι τραγελαφικές καταστάσεις να εκνευρίσουν τους ποδοσφαιριστές και να τους αποπροσανατολίσουν από τον στόχο τους. Η ταμειακή διευκόλυνση μέσω άγνωστου επενδυτή δεν έγινε και πλέον έχει μετατεθεί για

την Δευτέρα (18/2). Ο Αντώνης Ηλιόπουλος παραιτήθηκε από το Δ.Σ. αφήνοντας αιχμές στις οποίες απάντησες ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Αυτή είναι λίγο-πολύ η ιστορία ενός ακόμα θεάτρου του παραλόγου που παίζεται στα διοικητικά της ΑΕΚ, παραμονές ενός κρίσιμου αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να ξανακλείσουν τα αυτιά τους και να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στην δουλειά τους έστω κι αν αυτό γίνεται κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Η Ένωση έχει χτίσει ένα σερί πέντε αγώνων που διατηρεί το αήττητο (4 νίκες, 1 ήττα), έχει ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και έχει ξαναζεστάνει τον κόσμο της που αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο ΟΑΚΑ στο αυριανό ντέρμπι.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Το μυαλό τους στο γήπεδο… appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα