Το ντεμπούτο του Τσάβι με τον Μουρίνιο στον πάγκο

Δεκαπέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Τσάβι έπαιξε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στην πρώτη ομάδα. Ποια η σχέση με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Στις 24 Μαρτίου του 1998,ο Τσάβι έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Ήταν για το «Copa Catalunya», στο γήπεδο «d’Esports» της Γέιδα, στην οποία αγωνιζόταν ο τωρινός προπονητής των Καταλανών, Τίτο Βιλανόβα. Ο Τσάβι, αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη με 2-1.

Βέβαια, υπήρχαν κι άλλα περίεργα πράγματα εκείνη την

ημέρα. Ο σημερινός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο, καθόταν στον πάγκο της «Μπάρτσα», μια κι εκείνη την περίοδο εκτελούσε χρέη βοηθού του Λουίν Φαν Χάαλ, που τότε βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία των Καταλανών.

Εκείνη την ημέρα, εκτός από τον Τσάβι, στην ομάδα υπήρχαν οι Κάρλες Πουγιόλ (είχε κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα» στο «Copa Catalunya» τη σεζόν 1996/97), Πίτζι, Τσίριτς, Φερρόν και Ζοφρέ. Ο Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος πέρασε στον αγώνα στο β ημίχρονο, και σκόραρε για τους γηπεδούχους.

Πηγή: sportday.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Το ντεμπούτο του Τσάβι με τον Μουρίνιο στον πάγκο appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα