Τον πυροβόλησαν δέκα φορές επειδή τους απειλούσε!

Με μια ριπή πυροβολισμών αντέδρασαν αστυνομικοί του Λος Άντζελες απέναντι σε έναν άντρα που τους απειλούσε με ένα μεταλλικό σωλήνα, ενώ βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας του απίστευτου συμβάντος, ανέβηκε στο διαδίκτυο. Το περιστατικό...
συνέβη το πρωί της Δευτέρας, έξω από εστιατόριο φαστ-φουντ. Ο άντρας, όπως φαίνεται και στο βίντεο, βγαίνει από το εστιατόριο μέσα στο οποίο είχε προκαλέσει ζημίες, κρατώντας ένα μεταλλικό σωλήνα. Δύο αστυνομικοί τον πλησιάζουν και ο ένας προσπαθεί ανεπιτυχώς να τον ακινητοποιήσει, χρησιμοποιώντας τέιζερ.

Ο άντρας κραδαίνοντας το μεταλλικό αντικείμενο
φαίνεται να κινείται απειλητικά προς τον αστυνομικό. Τότε ο συνάδελφος του, δίχως να διστάσει στιγμή, τραβάει έξω το περίστροφο και πυροβολεί το θύμα από μικρή απόσταση 5 φορές. Πριν προλάβει να πέσει στο έδαφος, ο άλλος αστυνομικός, τον πυροβολεί άλλες 5 φορές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου και πέθανε. Ο μάρτυρας ωστόσο που τράβηξε το βίντεο, ισχυρίζεται ότι είχε σταματήσει να αναπνέει πριν τον παραλάβει ασθενοφόρο.

Πριν την δημοσιοποίηση του επίμαχου υλικού, η επίσημη θέση της αστυνομίας ήταν ότι το θύμα είχε επιτεθεί στους αστυνομικούς. Ωστόσο, το βίντεο φαίνεται να διαψεύδει την εκδοχή αυτή, καθώς πράγματι φαίνεται να ετοιμάζεται να επιτεθεί και πριν προλάβει να το κάνει, οι αστυνομικοί ανοίγουν πυρ εναντίον του.

Δείτε το βίντεο:
Keywords
Τυχαία Θέματα