Βασικός ο Μπουμσόνγκ

Η «γκέλα» στην Κομοτηνή έχει ήδη ξεχαστεί στον Παναθηναϊκό που μπροστά του έχει την ευρωπαϊκή μάχη με τη Μάριμπορ, το βράδυ της Πέμπτης στη Σλοβενία (22:05, ANT1, Sentra 103,3). Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα
ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή των Μπουμσόνγκ, Βελάσκες και Κατσουράνη στην ενδεκάδα, ενώ...
«παίζεται» να γίνουν κι άλλες αλλαγές.

Είναι πολύ πιθανόν να μείνει εκτός ενδεκάδας ο Χριστοδουλόπουλος, καθώς στις τελευταίες δοκιμές ο Πορτογάλος έδωσε στον Σισοκό την... μπαγκέτα του δημιουργού πίσω από τον Φορναρόλι κι έβαλε τους Ζέκα και Κουίνσι στις πτέρυγες.

Από εκεί και πέρα, στα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης και οι Μπουμσόνγκ (επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Μάλαγα) και Βελάσκες είπαμε στο κέντρο της άμυνας. Οι Βύντρα και Σπυρόπουλος θα παίξουν δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, ενώ ο Κατσουράνης θα έχει στο πλευρό του τον Βιτόλο.

Είναι πολύ πιθανό ο Φερέιρα να βάλει στον άξονα και τον Ζέκα και να έχει μπροστά όπως προαναφέραμε τους Σισοκό, Κουίνσι και Φορναρόλι.

Σε ό,τι αφορά την αποστολή, μικρο-εκπληξούλες είναι ο αποκλεισμός τον Πετρόπουλου και Μπαρμπαρούση. Μάλιστα, ο τελευταίος μένει για δεύτερη φορά εκτός, κι αν στην Κομοτηνή δεν πήγε επειδή προερχόταν από ένα τεράστιο ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία, η απουσία του τώρα, όπως και του Πετρογκόλ φυσικά, δημιουργεί ερωτηματικά...

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν τα πιτσιρίκια Ταμπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Μαρινάκης, Κουσίδης, Λαγός, Φουρλάνος (οι δύο τελευταίοι κάνουν ατομικό πρόγραμμα) και ο τραυματίας Σο.

Στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, το πρόγραμμα για τους «πράσινους» περιελάμβανε ζέσταμα, ταχύτητες, δίτερμα με έμφαση στην τακτική και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα