«Ξεκόλλα…» της Σαρίτας Χαΐμ

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στη Στοά του Βιβλίου το μυθιστόρημα «Ξεκόλλα…» της Σαρίτας Χαΐμ, από τις Εκδόσεις Γαβριηλίδης. Το βιβλίο παρουσίασαν ο συγγραφέας Γιώργος Συμπάρδης και η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου, ενώ αποσπάσματα διάβασε η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου. Την παρουσίαση συντόνισε ο Νίκος Θρασυβούλου, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΒΗΜΑ FM.

«Τώρα καταλαβαίνεις γιατί κάθε γυναίκα λατρεύει έναν φασίστα», είχε γράψει η Σύλβια Πλαθ. Στη ζωή υπάρχουν παραλλαγές, που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον έρωτα. Έτσι και στη ζωή της Ανθώς, μιας αφημένης γυναίκας, μιας παραιτημένης ύπαρξης, υπάρχει η πανταχού παρούσα Ναταλία, η πετυχημένη δημοσιογράφος, η γυναίκα-κυρίαρχος, η παιδική της φίλη που έσερνε τα «δουλικά» εδώ κι εκεί, που όλους και όλα τα παρέσερνε στο πέρασμά της.

Το μυθιστόρημα της Σαρίτας Χαΐμ είναι μια περιδιάβαση στους δρόμους της παραίτησης και της κυριαρχίας, της φιλόδοξης ανόδου και της άδοξης καθόδου, μια ιστορία που φέρνει τα πάνω κάτω, έχοντας εν τω μεταξύ διανύσει μια ζωή όπου ο πόνος μπορεί να είναι παρών, δεν είναι όμως αμετάκλητος. Για να βγεις από το λαβύρινθο του επώδυνου δοσίματος και να σταθείς στο ξέφωτο της σωτηρίας χρειάζεται μόνο ένας χάρτης• αρκεί να μην έχει τσαλακωθεί περισσότερο απ’ όσο αντέχουν τα μάτια.

Βιογραφικό:

Η Σαρίτα Χαΐμ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και μέσα μαζικής ενημέρωσης. Για μεγάλη περίοδο ασχολήθηκε με το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση. Ύστερα από χρόνια που έζησε στο Βουκουρέστι και στο Τορόντο, σήμερα ζει και πάλι στην Αθήνα. Το βιβλίο ”Ξεκόλλα…” είναι το πρώτο της βιβλίο.

The post «Ξεκόλλα…» της Σαρίτας Χαΐμ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα