Ξύλο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αναβρασμός επικρατεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Νάνι, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρονται σε βρετανικά δημοσιεύματα. Ρεπορτάζ των Αγγλων αποκαλύπτουν επίθεση του 25χρονου Πορτογάλου σε ένα από τα πιτσιρίκια των «διαβόλων», τον 20χρονο Νταβίντε Πετρούτσι της αναπληρωματικής ομάδας...

Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ, στο Κάρινγκτον, όταν Νάνι και Πετρούτσι άρχισαν να λογομαχούν έντονα έπειτα από μια φάση στην προπόνηση.

Κι ενώ τα έδειχναν να έχουν ηρεμήσει, ο Νάνι – γράφει στο αποκλειστικό της η Daily Mail
– κάλεσε τον 20χρονο Ιταλό στο γυμναστήριο και μπροστά στους έκπληκτους συμπαίκτες του τον γρονθοκόπησε.

Στοιχηματίστε με τη William Hill και κερδίστε Bonus μέχρι 100€

«Οι υπόλοιποι αναγκάστηκαν να επέμβουν για να εμποδίσουν περαιτέρω φασαρία», γράφει το σχετικό ρεπορτάζ κι ενώ ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον εμφανίζεται έξαλλος με το περιστατικό.

Ο Σκοτσέζος τεχνικός σκέφτεται να λάβει δραστικά μέτρα και ο Νάνι, ο οποίος παρουσιάζεται δυσαρεστημένος από τη στάση της Γιουνάιτεντ σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, δεν αποκλείεται σύντομα να περάσει την πόρτα της εξόδου...

Ο Πορτογάλος δεσμεύεται με δυο χρόνια συμβόλαιο ακόμη, όμως τα τελευταία σενάρια τον θέλουν απογοητευμένο από την άρνηση της Γιουνάιτεντ να προχωρήσει σε νέα συμφωνία μαζί του, αξίας 130.000 λιρών εβδομαδιαίως.
Keywords
Τυχαία Θέματα