Chic to Chic

07:04 1/6/2012 - Πηγή: Queen.gr

Οι διάσημες κυρίες που ξεχωρίσαμε για τις εμφανίσεις τους και αυτή την εβδομάδα

Μία ακόμα Παρασκευή έφτασε και, μία ανάσα πριν το πολυαναμενόμενο Σαββατοκύριακο, σας παρουσιάζουμε πέντε υπέροχες κυρίες που μας κέρδισαν με τις άψογες εμφανίσεις τους.

Η Kate Moss, ως πρόσωπο του label Mango, βρέθηκε στα Mango Fashion Awards, στη Βαρκελώνη, όπου εντυπωσίασε, ξανά, με το τέλειο στυλ της. Με total black look

το supermodel παρέδωσε μαθήματα σωστού ανδρόγυνου στυλ δείχνοντας, ταυτόχρονα, ότι η stylish εμφάνιση δεν είναι θέμα budget, αφού η Moss ντύθηκε από την κορφή ως τα νύχια με Mango- φυσικά.

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε η Marion Cotillard η οποία, παρότι διατήρησε χαμηλούς τόνους στην εμφάνισή της, δεν ξέφυγε στο ελάχιστο από το χαρακτηριστικό, Parisian chic στυλ της. Fitted τζιν παντελόνι, flat εσπαντρίγιες και καναρινί τοπ από λινό, αναβαθμίστηκαν στυλιστικά με την κατακόκκινη Miss Dior τσάντα της σταρ, που είναι και πρόσωπο του οίκου.

Η Angelina Jolie βρέθηκε στο Λονδίνο για την παρουσίαση της τελευταίας της ταινίας, «In the Land of Blood and Honey». Πριν την προβολή, η σταρ συνάντησε τον υπουργό Εξωτερικών της Μ. Βρετανίας, William Hague, όπου συζήτησαν για την προοπτική δημιουργίας μίας ομάδας που θα έχει ως σκοπό την καταπολέμηση και την πρόληψη της σεξουαλικής βίας. Η Jolie, πιστή στο minimal chic στυλ της, αλλά και σύμφωνη με την περίσταση, επέλεξε μαύρο, μακρυμάνικο, μεταξωτό φόρεμα του label L'Agence που συνδύασε με κλασικά, μαύρα peep toes του Christian Louboutin.

Μετά από μία εβδομάδα που μας εντυπωσίασε με τα looks στο Φεστιβάλ των Καννών, η Kristen Stewart επέστρεψε στις Η.Π.Α., όπου ξεκίνησε τις εμφανίσεις για την προώθηση της ταινίας «Snow White and the Huntsman». Σε επίσκεψή της στο MTV η ηθοποιός φόρεσε μαύρο παντελόνι και τοπ, sneakers και το καταπληκτικό κόκκινο, δερμάτινο biker jacket από την pret- a- porter συλλογή του οίκου Balenciaga, για το 2011.

Η Jessica Alba, μετά την παρουσία της στα Glamour Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο, επέστρεψε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και εμείς ζηλέψαμε το airport chic στυλ της. Διατηρώντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης και στυλ, η Alba πέταξε φορώντας τζιν παντελόνι- καμπάνα, ροζ πουκάμισο, καπέλο fedora και clean cut, λευκό μπλέιζερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Queen.gr